Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γκουαρδιόλα για Ποκετίνο «Είναι εξαιρετικός προπονητής»

Γκουαρδιόλα για Ποκετίνο «Είναι εξαιρετικός προπονητής»

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι Πεπ Γκουαρδιόλα έπλεξε το εγκώμιο του Μαουρίτσιο Ποκετίνο εν όψει της αναμέτρησης με την Παρί Σεν Ζερμέν(24/11) για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν διασταυρώνουν τα ξίφη τους (24/11,22.00) στο παιχνίδι που ξεχωρίζει στην 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Φυσικά τα βλέμματα εκτός από τα αστέρια που θα παρελάσουν στο χορτάρι, πέφτουν και στους δύο πάγκους με δύο προπονητές που βρίσκονται στο τοπ επίπεδο.

Φυσικά ο λόγος για τους Πεπ Γκουαρδιόλα και Μαουρίτσιο Ποκετίνο, σε μία μάχη που ανασύρει στο φίλαθλο κοινό μνήμες από την κόντρα της Σίτι με την Τότεναμ στα προημιτελικά του Champions League τη σεζόν 2018-19 και τη δραματική πρόκριση των σπιρουνιών, και η οποία έρχεται σε μία εποχή που ο Αργεντινός είναι ο βασικός στόχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να διαδεχτεί τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

«Είμαι σίγουρος πως όσο περνάει ο καιρός οι προπονητές βελτιώνονται. Κάθε σεζόν που περνάει μαθαίνεις πράγματα και είμαι σίγουρος πως ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο είναι εξαιρετικός προπονητής ανέφερε αρχικά ο Γκουαρδιόλα για τον Αργεντίνο τεχνικό.

Μπορείς να είσαι τοπ προπονητής και να μην κατακτάς τίτλους. Οι προπονητές που έχουν την ευκαιρία να κατακτούν τίτλους είναι σε κορυφαίους συλλόγους που κάνουν καλές επενδύσεις και έχουν εξαιρετικούς παίκτες.

Διαφορετικά, είναι αδύνατο για έναν προπονητή να παίρνει νίκες. Αυτό δεν σημαίνει πως οι προπονητές στην Championship ή εκείνοι που βρίσκονται στις έξι πρώτες ομάδες της βαθμολογίας της Premier League δεν είναι εξαιρετικοί σε θέματα τακτικής, επικοινωνίας και ηγεσίας.

Δεν είναι απαραίτητο να κατακτάς τίτλους για να είσαι καλός», τόνισε στη συνέχεια ο Καταλανός τεχνικός.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024