Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τότεναμ – Λιντς 2-1 – Με ανατροπή η πρώτη νίκη του Κόντε στο «Νησί»

Τότεναμ – Λιντς 2-1 – Με ανατροπή η πρώτη νίκη του Κόντε στο «Νησί»

Αν και βρέθηκε πίσω σκορ στο ημίχρονο, η Τότεναμ κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να επικρατήσει με 2-1 της Λίντς για την 12η αγωνιστική της Premier League. Χόιμπιεργκ, και Ρεγκιλόν οι σκόρερ για τα «σπιρούνια», στο πρώτο τρίποντο στην Αντόνιο Κόντε εποχή.

H Tότεναμ επέστρεψε στις επιτυχίες έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές, με τα «σπιρούνια» να κάνουν σπουδαία ανατροπή για να πάρουν την νίκη με 2-1 απέναντι στην Λίντς. Πρώτο τρίποντο στη Premier League με τον Αντόνιο Κόντε στην άκρη του πάγκου.

Oι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν με τον Τζείμς στο 44′ ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας και έστειλε την ομάδα του με το προβάδισμα στα αποδυτήρια. Στην επανάλληψη όμως η ομάδα του Κόντε ανασύνταξε τις δυνάμεις της και έκανε την αντεπίθεση της.  Η απάντηση της Τότεναμ ήρθε τελικά στο 58΄με τον Χόιμπεργκνα φέρνει το ματς στα ίσα, και τον Ρεγκιλόν στο 69′ ολοκληρώνει την ανατροπή για την Τότεναμ.

Το 2-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος με τον Αντόνιο Κόντε να πανηγυρίζει την πρώτη του νίκη στη Premier League, και την Τότεναμ να ανεβαίνει στην 7η θέση της βαθμολογίας.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Λιορίς, Ρόαγιαλ, Τανγκάνγκα (68′ Σάντσες), Ντάιερ, Ντέιβις, Ρεγκιλόν (79′ Σεσενιόν), Χέιμπιεργκ, Γουίνκς, Μόουρα (88′ Άλι), Σον, Κέιν

ΛΙΝΤΣ: Μεσλιέ, Ντάλας, Γιορέντε, Κούπερ, Στράουκ, Φόρσοου (72′ Ρόμπερτς), Φίλιπς, Τζέιμς, Κλιτς (59′ Φίρπο), Χάρισον, Γκέλχαρντ (87′ ΜακΚίνστρι)

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024