Πατέρας για τρίτη φορά θα γίνει ο Νίκος Καρβέλας, καθώς η σύντροφός του, Έλενα Φερεντίνου, είναι έγκυος.
Το ζευγάρι είναι μαζί τα δύο τελευταία χρόνια και, όπως φαίνεται, ο έρωτάς τους ολοκληρώνεται με τον ερχομό του παιδιού τους, το οποίο είναι αγοράκι.
Μάλιστα, σύμφωνα με το Open, η σύντροφός του βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Αυτό θα είναι το πρώτο παιδί για την Έλενα Φερεντίνου και το τρίτο για τον Νίκο Καρβέλα.
Το τρίτο παιδί του Νίκου Καρβέλα
Με την Άννα Βίσση, με την οποία υπήρξε ζευγάρι για πολλά χρόνια και με την οποία σημείωσαν και έγραψαν τεράστιες επιτυχίες, έχουν αποκτήσει τη Σοφία Καρβέλα.
Ο 70χρονος Νίκος Καρβέλας έχει αποκτήσει και τον έφηβο, πλέον, Ανδρέα από το γάμο του με την Αννίτα Πάνια. Ο μικρός Ανδρέας μάλιστα μοιάζει να έχει κληρονομήσει το ταλέντο του πατέρα του στη μουσική.
Η Έλενα Φερεντίνου τραγουδάει Νίκο Καρβέλα
Η 31χρονη τραγουδίστρια Έλενα Φερεντίνου είχε παρουσιάσει το 2019 το νέο της τραγούδι «Δεν πάει καλά το παιδί», με την υπογραφή του Νίκου Καρβέλα, που κυκλοφόρησε από την Panik Records.
Πρόκειται για την εξομολόγηση που κάνει μια γυναίκα προς τον σύντροφό της, λέγοντάς του ότι τον απάτησε.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.