Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Μια μεγάλη ευκαιρία

Μια νίκη το βράδυ στο ΟΑΚΑ είναι για τον Ολυμπιακό ένα τεράστιο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Και αν μη τι άλλο έχει αποδείξει ότι τα λημέρια του Ολυμπιακού Σταδίου τα γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλον φιλοξενούμενο. Ειδικά στα χρόνια του Πέδρο Μαρτίνς.

To timing δεν είναι καλό. Και σπανίως ένα τέτοιο αντάμωμα καταφέρνει να σκαρφαλώσει σε υψηλό αγωνιστικό ρυθμό, όταν έχει προηγηθεί μια δεκαπενθήμερη διακοπή από εκείνες που κάνουν τους προπονητές να μετρούν περισσότερους απόντες από παρόντες.

Παρά ταύτα μοιάζει με ένα πρώτο crash test στην κουβέντα της Super League. Μια παρτίδα από εκείνες που το αποτέλεσμά τους επηρεάζει συνολικά ολόκληρο το «σενάριο» του πρωταθλήματος και ας είμαστε ακόμη στον Νοέμβρη: Η δεύτερη ΑΕΚ φιλοξενεί αύριο το βράδυ τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό – ανοίγοντας τον λογαριασμό των μεταξύ τους αναμετρήσεων – και με νίκη τον πιάνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Την ίδια στιγμή ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στο (εκτροχιασμένο) Περιστέρι και ξέρει πως αν η Κυριακή είναι των Δικεφάλων, τότε και εκείνος επιστρέφει δριμύτερος όντας μόλις έναν βαθμό μακριά, θυμίζοντας τη διάθεσή του να κρατήσει αυτόν τον χορό για… τρεις.

Προφανώς και μπορεί να συμβεί. Εκτός αν η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θελήσει να δώσει άλλα χαρακτηριστικά στη Super League από τη Δευτέρα. Διότι το αυριανό πάνω από όλα είναι μια μεγάλη ευκαιρία και ας μην του φαίνεται. Ευκαιρία να στείλει την ΑΕΚ στο -6 και την εσωστρέφεια έπειτα από ένα ντέρμπι που όπως προκύπτει θα γίνει παρουσία 40.000 θεατών. Ευκαιρία να αποκτήσει το πρώτο ισχυρό βαθμολογικό προβάδισμα της σεζόν.

Ευκαιρία να βάλει και το νερό στο αυλάκι με θέα συνολικά τον τελευταίο κύκλο του ’21: Βόλος, ΟΦΗ (εκτός) και Αρης λέει το πρόγραμμα για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Οταν η ΑΕΚ έχει να πάει σε Γιάννινα και Τρίπολη με ενδιάμεση στάση το επόμενο εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Τον Αρη εντός και μετά στη Νίκαια λέει το καλαντάρι του ΠΑΟΚ (που ολοκληρώνει τον πρώτο γύρο φιλοξενώντας τη Λαμία).

Μια νίκη το βράδυ στο ΟΑΚΑ είναι για τον Ολυμπιακό ένα τεράστιο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Και αν μη τι άλλο έχει αποδείξει ότι τα λημέρια του Ολυμπιακού Σταδίου τα γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλον φιλοξενούμενο. Ειδικά στα χρόνια του Πέδρο Μαρτίνς.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024