Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μητσοτάκης - Πώς σχολίασαν οι Βρετανοί τη συνέντευξή του στο ITV

Μητσοτάκης – Πώς σχολίασαν οι Βρετανοί τη συνέντευξή του στο ITV

Οι οικοδεσπότες της εκπομπής ITV Good Morning Britain δήλωσαν έκπληκτοι από τα εγκάρδια μηνύματα που έλαβαν από τους τηλεθεατές

Εντυπωσιασμένοι έμειναν οι Βρετανοί τηλεθεατές μετά τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο κανάλι ITV, όπως μαρτυρούν τόσο τα tweets που έστειλαν όσο και τα σχόλια των παρουσιαστών της εκπομπής που φιλοξένησε τον πρωθυπουργό.

Οι οικοδεσπότες της εκπομπής ITV Good Morning Britain δήλωσαν έκπληκτοι από τα εγκάρδια μηνύματα που έλαβαν από τους τηλεθεατές μετά το τέλος της συνέντευξης με τον κ. Μητσοτάκη, όπως αναφέρει η ertnews. Συγκεκριμένα, έκαναν λόγο για κύμα αγάπης προς τον Έλληνα πρωθυπουργό. Στη συνέχεια άρχισαν να διαβάζουν μερικά από τα μηνύματα από το κοινό: «Μπορούμε να έχουμε τον Έλληνα πρωθυπουργό αντί για τον δικό μας;», «Τον θέλουμε πρωθυπουργό. Τι έξυπνος, στοχαστικός και λογικός άνθρωπος», «Ο Έλληνας πρωθυπουργός με έχει κερδίσει. Μιλάει καθαρά και με ακρίβεια», «Νομίζω ότι ο Έλληνας Πρωθυπουργός είναι καλός άνθρωπος», ήταν μερικά από τα tweets.

Δείτε μερικά από τα σχόλια:

«Βγάζουν νόημα»

Οι συντελεστές της εκπομπής επισήμαναν ότι «είναι ωραίο να ακούς κάποιον να λέει πράγματα που βγάζουν νόημα» -προφανώς σε ένα έμμεσο «καρφί» για τον Μπόρις Τζόνσον, ενώ κατέληξαν: «Απ’ ότι φαίνεται θα τον ψηφίζαμε όλοι».

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024