Με ήττα ξεκίνησε την περιπέτειά του στα φετινά ATP Finals ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Ελληνας τενίστας ηττήθηκε με 2-0 σετ από τον Αντρέι Ρούμπλεφ, με τον συμπατριώτη μας να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, όσον αφορά στην πρόκριση στα ημιτελικά.
Σαν να μην έφτανε η ήττα, ο Τσιτσιπάς φαίνεται πως αντιμετωπίζει εκ νέου πρόβλημα τραυματισμού στον αγκώνα. Το πρόβλημα που τον ανάγκασε να αποσυρθεί από το παιχνίδι με τον Αλεξέι Ποπίριν, στον δεύτερο γύρο του Μάστερς που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι.
Όπως μετέδωσε το βράδυ της Τρίτης (16/11) το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων, ο Ελληνας τενίστας διέκοψε τη σημερινή προπόνησή του, καθώς κατά τη διάρκεια του προγράμματος ένιωσε ενοχλήσεις στον αγκώνα.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προπονούνταν με τον παρτενέρ του Σαμίρ Μπανέργιε στα γήπεδα του Προπονητικού Κέντρου του Sporting Press Club, όταν χρειάστηκε να σταματήσει την προπόνηση, λόγω του προβλήματος στον αγκώνα, που τον ταλαιπωρεί εδώ και λίγο καιρό.
Ένα πρόβλημα που ενδεχομένως να τον επηρεάσει στο αυριανό παιχνίδι με τον Κάσπερ Ρουντ, για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων των ATP Finals.
Ξεκάθαρη εικόνα διαμορφώθηκε στην κορυφή του Νοτίου ομίλου της Super League 2, καθώς η Καλαμάτα εκμεταλεύθηκε την γκέλα του Πανιωνίου με την Ελλάδα Σύρου
Με το τέρμα του Μπλανκ στο 77′ η Ηλιούπολη επικράτησε με σκορ 1-0 του Ολυμπιακού Β’ για τη 17η αγωνιστική της Super League 2 και πέτυχε σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία
LIVE: ΑΕΛ Novibet – Άρης. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΛ Novibet – Άρης για τη 17η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1.