Πυρ και μανία έχει γίνει ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος με την Λίτσα Γιαγκούση. Η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της έκανε λόγο για «ανεπίτρεπτη συμπεριφορά» από τον συνάδελφό της, με τον ίδιο να απαντά με μήνυση.
Μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν» ανέφερε: «Δε θα επαναλάμβανα ποτέ την συνεργασία μου με την Μάκη Χριστοδουλόπουλο».
«Δεν σέβεται κανέναν»
Παράλληλα, πρόσθεσε: «Είχε ανεπίτρεπτη, προσβλητική συμπεριφορά, που με ανάγκασε να αποχωρήσω. Μπήκα στην πρεμιέρα, στο δεύτερό μου πρόγραμμα και αντί για σαράντα λεπτά, τραγούδησα δέκα. Έκανε φινάλε η ορχήστρα, γιατί έπρεπε να βγει ο Μάκης. Δεν σέβεται κανέναν άνθρωπο και κοιτάει μόνο τον εαυτό του».
Μετά από τις δηλώσεις αυτές ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος αποφάσισε να κινηθεί νομικά. Ο ίδιος νιώθει προσβεβλημένος και δεν επιθυμεί την αναπαραγωγή τους.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.