Έλι Οκόμπο – MVP της 7ης αγωνιστικής ο «δήμιος» του Παναθηναϊκού
Ο Έλι Οκόμπο βρέθηκε σε εξαιρετικό βράδυ πετυχαίνοντας 35 πόντους στη νίκη της Βιλερμπάν επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και αναδείχθηκε MVP της 7ης αγωνιστικής της EuroLeague
Η Βιλερμπάν απέδρασε με σπουδαία νίκη από το ΟΑΚΑ επικρατώντας του Παναθηναϊκού με 84-70 για την 7η αγωνιστική της EuroLeague.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για τη γαλλική ομάδα ο ήταν ο Έλι Οκόμπο, ο οποίος αναδείχθηκε MVP της 7ης «στροφής» της EuroLeague.
Ο γάλλος γκαρντ αγωνίστηκε 31 λεπτά και μέτρησε 35 πόντους με 4/4 βολές, 8/12 δίποντα, 5/7 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα, 4 λάθη και 5 κερδισμένα φάουλ, συγκεντρώνοντας 37 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.
Η Φενερμπαχτσέ έκανε γνωστό πως τα εισιτήρια για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό (16/12) στην Ευρωλίγκα και την Αναντολού Εφές (14/12) στο τουρκικό πρωτάθλημα εξαντλήθηκαν.
Ο αναλυτής του NBA Κέντρικ Πέρκινς τόνισε σε δηλώσεις του ότι το γεγονός πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν ξεκαθαρίζει το θέμα της παραμονής του ή όχι στους Μιλγουόκι Μπακς, συνιστά λανθασμένο χειρισμό.