Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ήττα για τον Ηρακλή (88-65)

Ήττα για τον Ηρακλή (88-65)

Ο Στέργιος Κουφός πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στον πάγκο του Ηρακλή, ωστόσο δεν κατάφερε να αποτρέψει την ήττα από τη Μόρναρ Μπαρ με σκορ 88-65 για το FIBA Europe Cup.

Ανοργάνωτος, ασύνδετος και με σαφέστατη πρόθεση του νέου προπονητή να απομονώσει τους Τέιλορ και Γούλριτζ, ο Ηρακλής γνώρισε μια ακόμη ήττα (88-65), στο FIBA Europe Cup, παίζοντας στο Μαυροβούνιο, με τη Μόρναρ Μπαρ.

Οι κυανόλευκοι έδειξαν και πάλι ότι δεν έχουν βρει «χημεία», ότι κάνουν εύκολα το λάθος (συνολικά 19)και παρατούν κάθε προσπάθεια ανάκαμψης όταν ο αντίπαλος απομακρύνετε στο σκορ, χωρίς μάλιστα να πρόκειται για… μεγαθήριο, αλλά, ομάδα της ίδιας συνομοταξίας.

Ο Στέργιος Κουφός δεν εμπιστεύτηκε τον καλύτερο παίκτη κόντρα στον Ολυμπιακό, τον Γούλριτζ και είχε στην άκρη του πάγκου τον Τέιλορ (στα πιο κρίσιμα σημεία), στέλνοντας το μήνυμα ότι θα αποχωρήσουν σύντομα από τον Ηρακλή.

Ορισμένα θετικά στοιχεία προέκυψαν από τον Τράβις Ντάνιελς, ο οποίος βοηθά σε όλους του τομείς το ίδιο αποτελεσματικά, αλλά, δεν ήταν αρκετό για να ανατρέψει την δυσάρεστη εικόνα της ομάδας του.

Λάθη στην οργάνωση της άμυνας, τα οποία έγιναν… βούτυρο στο ψωμί του Ντέιβις και του Γκόρνιτς, έγιναν αιτία για να δημιουργηθεί διαφορά δέκα πόντων για τους γηπεδούχους. Το 45-35 ήταν πολύ κοντά στο τέλος του δεύτερου δεκαλέπτου και η Μόρναρ είχε πλέον τον πρώτο λόγο.

Η επιστροφή από τα αποδυτήρια θα ήταν καθοριστική για τον Ηρακλή, της πρεμιέρας του Στέργιου Κουφού στην τεχνική ηγεσία, προκειμένου να ισορροπήσει και να βρει διέξοδο για να διεκδικήσει νίκη.

Στο 61-45 (στο 27΄) φάνηκε ότι δεν υπάρχουν πολλές δυνάμεις για να δείξει ανταγωνιστικός και έμεινε να κυνηγά για να χάσει αξιοπρεπώς.

Με τον αέρα του +17 και με την απογοητευτική εικόνα του Ηρακλή, η Μόρναρ είχε το σαφές προβάδισμα νίκης μπαίνοντας στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ίδια εικόνα μέχρι το τέλος και ο Ηρακλής επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και το ελληνικό πρωτάθλημα για τη σύντομη προετοιμασία του, στο καθοριστικό παιχνίδι της Λάρισας.

Τα δεκάλεπτα: 25-24, 47-37, 69-52, 88-63

ΜΟΡΝΑΡ ΜΠΑΡ: Ντέιβις 15(1), Γκόρντιτς 16(2), Σ. Μίκοβιτς 2, Μόσλεϊ 9, Σέχοβιτς, Γέρεμιτς 9(3), Λάζιτς 8(1), Λιούις 10(1), Μάρλιουκιτς, Ρακόσεβιτς 6, Ζιβάνοβιτς, Μ.  Μίκοβιτς 13(1).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Αγραβάνης 9(1), Χαριτόπουλος 2, Κουζέλογλου 11(2), Παπαδάκης 2, Πετανίδης, Τέιλορ 2, Ντάνιελς 5, Ντάγκλας 16 (4), Λιντς 6, Γούλριτζ 6, Φίλιος 6(1).

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024