Ελένη Μενεγάκη – «Σας ευχαριστώ, σας αγαπώ και απεχθάνομαι τις ίντριγκες»
Η κάμερα του MEGA Καλημέρα συνάντησε την Ελένη Μενεγάκη στο Εθνικό Θέατρο Πειραιά, το οποίο φωταγωγήθηκε ροζ για να περάσει ένα μήνυμα για τον καρκίνο του μαστού.
Η κάμερα του MEGA Καλημέρα συνάντησε την Ελένη Μενεγάκη στο Εθνικό Θέατρο Πειραιά, το οποίο φωταγωγήθηκε ροζ για να περάσει ένα μήνυμα για τον καρκίνο του μαστού.
«Σε όσες δεν έχουν πάρει σοβαρά τι σημαίνει καρκίνος, να το κάνουν. Γυναίκες που ξέρω εγώ το αντιμετώπισαν, το νίκησαν. Τη μαστογραφία φέτος την έκανα ένα μήνα νωρίτερα», είπε η γνωστή παρουσιάστρια.
Η ίδια αναφέρθηκε και στην εκπομπή της αλλά και στο πώς πέρασε το διάστημα που απείχε από την τηλεόραση. «Το ευχαριστιέμαι στην εκπομπή, ίσως πιο πολύ από πριν. Δεν ήξερα πώς είναι να είσαι εκτός, έμεινα σπίτι μου, ξεκουράστηκα. Η επιστροφή μου στην τηλεόραση με κάνει και ευχαριστιέμαι την κάθε μέρα. Δεν είχα δει ποτέ την τηλεόραση με τα μάτια σας. Πιο χαλαρά αισθανόμουν στο πλατό, παρά να περπατήσω στο δρόμο. Δεν έχω κάνει κανένα σχέδιο, απολαμβάνω κάθε στιγμή», είπε χαρακτηριστικά.
Αναφερόμενη στον Alpha και στο ότι δεν κάλυψε το γεγονός, η ίδια είπε «Σας ευχαριστώ, σας αγαπώ και απεχθάνομαι τις ίντριγκες».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας