Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μεγάλο διπλό της Λέστερ στην Μόσχα (4-3)

Μεγάλο διπλό της Λέστερ στην Μόσχα (4-3)

Σε ένα απίθανο ματς στην Μόσχα η Λέστερ έφυγε νικήτρια με 4-3 επί της Σπαρτάκ χάρη στον ασταμάτητο Ντακά και μπήκε δυνατά στο κόλπο της πρόκρισης. Ο επιθετικός από την Ζάμπια έκανε πάρτι φέρνοντας τούμπα το παιχνίδι στο οποίο οι Ρώσοι είχαν προηγηθεί με 2-0.

Ματσάρα από τις λίγες στην Μόσχα με νικήτρια την Λέστερ. Η Σπαρτάκ προηγήθηκε με 2-0, οι «Αλεπούδες έφεραν το παιχνίδι στο 2-4 χάρη στον τρομερό Πάτσον Ντάκα από την Ζάμπια που πέτυχε και τα τέσσερα γκολ και πήραν τελικά το πολύτιμο διπλό με 4-3.

Στη δεύτερη θέση πλέον η ομάδα του Ρότζερς που προσπέρασε τους Ρώσους και μπήκε δυνατά στο κόλπο ακόμη και για την πρωτιά του ομίλου που δίνει την απευθείας πρόκριση στους «16» του Europa League.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν μόλις στο 11′ όταν ο Σομπόλεβ έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στον Σουμαρέ και κατέληξε στα δίχτυα του Σμάιχελ για το 1-0. Στο 44′ μάλιστα η Σπαρτάκ έκανε και το 2-0 με πλασέ του Λάρσον αλλά με τη σέντρα ο Ντακά άρχισε το προσωπικό του σόου μειώνοντας σε 2-1 από κοντά.

Η Λέστερ πήρε μπρος για τα καλά και με τον 23χρονο άσο να είναι σε εκπληκτική κατάσταση γύρισε το ματς στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους. Από ασίστ του Ιενάτσο στο 48′ ο Ντακά σε άδειο τέρμα έκανε το 2-2 και έξι λεπτά μετά ο Τίλεμανς βρήκε τον Αφρικανό φορ που από θέση βολής έκανε το 3-2 για την Λέστερ.

Το παιχνίδι άνοιξε πολύ από εκείνο το σημείο και η Λέστερ βρήκε χώρους για να φύγει στην κόντρα. Σε μία από αυτές, ο Μάντισον έδωσε στον Ντάκα κι εκείνος πλάσαρε εύστοχα για το 4-2 στο 79′ πραγματοποιώντας καρέ τερμάτων, λίγες μέρες μόλις μετά το παρθενικό του γκολ στην Premier League, κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το μόνο που κατάφερε η Σπαρτάκ ήταν να μειώσει στο τελικό 3-4 με σκόρερ τον Σομπόλεφ στο 86′ αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα.

Σπαρτάκ Μόσχας: Μαξιμένκο, Ζιγκό, Ντζίκια, Σασκάζοβ, Μόουζες, Άιρτον, Λιτβίνοβ, Ζόμπνιν (58’ Ιγκνάτοβ), Μπακάεβ (68’ Πρόμες), Σομπόλεβ, Λάρσον (90’ Λομοβίτσκι)

Λέστερ: Σμάιχελ, Σογιουντσού, Έβανς (82’ Βέστεργκαρντ), Αμαρτέι, Τόμας (82’ Μπέρτραντ), Ρικάρντο Περέιρα (69’ Ολμπράιτον), Τίλεμανς (65’ Τσάουντρι), Σουμαρέ, Μάντισον, Ντάκα, Ιεανάτσο

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024