Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επική ανατροπή της Γιουνάιτεντ με κεφαλιά - δυναμίτη του Ρονάλντο (3-2)

Επική ανατροπή της Γιουνάιτεντ με κεφαλιά – δυναμίτη του Ρονάλντο (3-2)

Ματσάρα στο Ολντ Τράφορντ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο από την Αταλάντα με 2-0, αλλά στο δεύτερο μέρος έκανε επική ανατροπή και πήρε τη νίκη με 3-2 – Διπλό για την Βιγιαρεάλ στην Ελβετία (1-4).

Το πιο συναρπαστικό ματς της βραδιάς και ένα από τα καλύτερα του φετινού Champions League έγινε στο Ολντ Τράφορντ. Η Αταλάντα μπορεί να προηγήθηκε στο ημίχρονο με 2-0, αλλά η Γιουνάιτεντ στο δεύτερο ημίχρονο έκανε επική ανατροπή και πήρε τη νίκη με 3-2, για την 3η αγωνιστική των ομίλων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ματσάρα από τις λίγες, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο 81’ να σκοράρει με κεφαλιά και να ολοκληρώνει την επική ανατροπή των Κόκκινων Διαβόλων.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Βιγιαρεάλ έκανε… πάρτι στην Ελβετία, με την ισπανική ομάδα να διαλύει την Γιουνγκ Μπόις με 4-1.

Μετά τα αποψινά αποτελέσματα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι στην κορυφή με 6 βαθμούς, με τις Αταλάντα και Βιγιαρεάλ να ακολουθούν με 4, ενώ στην τελευταία θέση είναι οι Ελβετοί με 3 πόντους.

«Καρυδάτη» ανατροπή

Σαν… όνειρο! Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γύρισε από το 0-2 στο παιχνίδι με την Αταλάντα και με τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχε μια σπουδαία νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και στο 15’ «πάγωσαν» το Ολντ Τράφορντ με τον Πάσαλιτς. Ο Μουριέλ έκανε την παράλληλη μπαλιά και ο μεσοεπιθετικός της Αταλάντα την έσπρωξε στα δίχτυα του Ντε Χέα για το 1-0. Στο 20’ η Γιουνάιτεντ άγγιξε την ισοφάριση, αλλά ο Μούσο είπε «όχι» στον Φρεντ.

Στο 29’ το παιχνίδι… στράβωσε ακόμα περισσότερο για την Γιουνάιτεντ, καθώς η Αταλάντα έκανε το 2-0 με τον Ντεμιράλ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Τούρκος σέντερ μπακ πήρε την κεφαλιά και διπλασίασε τα τέρματα της ιταλικής ομάδας. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Φρεντ βγήκε τετ α τετ με τον Μούσο, αλλά το σουτ που έκανε βρήκε στο δοκάρι και στη συνέχεια η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα δεδομένα του παιχνιδιού άλλαξαν άρδην, με την Γιουνάιτεντ να ασκεί ασφυκτική πίεση στα καρέ των Ιταλών και στο 53’ να μειώνει με τον Ράσφορντ. Ο επιθετικός των Κόκκινων Διαβόλων με ιδανικό πλασέ νίκησε τον Μούσο και μείωσε σε 2-1.

Πέντε λεπτά μετά η Μάντσεστερ είχε δοκάρι με τον ΜακΤόμινεϊ, ενώ στο 64’ ο πορτιέρο της Αταλάντα είπε «όχι» στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Στο 75’ τελικά η Γιουνάιτεντ ισοφάρισε με τον Μαγκουάιρ, με τον Βρετανό σέντερ μπακ να σκοράρει με δυνατό σουτ. Μετά το 2-2 οι γηπεδούχοι πίεσαν ακόμα περισσότερο, με τον Μπρούνο στο 80’ να χάνει πολύ μεγάλη ευκαιρία. Ένα λεπτό αργότερα, όμως, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε την ολική ανατροπή. Ο Σο σέντραρε από αριστερά και ο Πορτογάλος σούπερ σταρ με κεφαλιά έκανε το 3-2!

Στα εναπομείναντα λεπτά η Γιουνάιτεντ κράτησε το αποτέλεσμα και στο τέλος πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη, που τη φέρνει στην κορυφή του ομίλου.

ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Σο, Γουάν Μπισάκα, Λίντελεφ, Μαγκουάιρ, ΜακΤόμινεϊ (66’Πογκμπά), Φρεντ (88’Μάτιτς), Φερνάντες, Γκρίνγουντ (73’Σάντσο), Ράσφορντ (66’Καβάνι), Ρονάλντο

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Μούσο, Μέλε, Παλομίνο, Ντεμιράλ, Τζαπακόστα, Κοουπμάινερς (80’Πετσέλα), Φρόιλερ, Ντε Ρόουν, Ίλιτσιτς (68’Μίραντσουκ), Πάσαλιτς (68’Μαλονόφσκι), Μουριέλ (56’Σαπάτα).

Τεσσάρα η Βιγιαρεάλ

Ευκολο βράδυ για την Βιγιαρεάλ στην Βέρνη, με το «κίτρινο υποβρύχιο» να διαλύει την Γιουνγκ Μπόις με 4-1. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με κεφαλιά του Πίνο, ενώ στο 16’ διπλασίασαν τα τέρματά τους με κεφαλιά αυτή τη φορά του Μορένο.

Μετά το 0-2 οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά το σουτ του Ντανζουμά στο 29’ έφυγε άουτ. Δύο λεπτά μετά ο Έμπισερ έστειλε την μπάλα στην συμβολή των δοκών και στην επαναφορά ο Ελιά σούταρε άουτ. Ετσι, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με το σκορ στο 0-2.

Στο 51’ η Βιγιαρεάλ είχε δοκάρι με τον Πεντράθα, με την Γιουνγκ Μπόις στο 78’ να μειώνει σε 2-1 με τον Ελιά και να ξαναμπαίνει στο παιχνίδι. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι πίεσαν για το γκολ της ισοφάρισης, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο 88’ μάλιστα οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 3-1 με τον Αλμέρτο Μορένο, ενώ στο 92’ ο Τσουκουέζε διαμόρφωσε το τελικό σκορ με κοντινό πλασέ.

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ: Φον Μπαλμόους, Καμαρά, Ενγκαμαλό, Ελιά, Σιμπατσό (70’Κανγκά), Έμπισερ, Λεφόρ (62’Χεφτί), Γκαρσία, Λοπέρ, Μάρτινς Περέιρα (70’Ράιντερ), Φάσναχτ (90’Μαμπιμπί)

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ρουγί, Αλμπιόλ (83’Μαντί), Πάοθ Τόρες, Φόιθ, Πεδράθα, Κοκλέν (70’Αλμέρτο Μπορένο), Καπού, Παρέχο, Ντανζουμά (90’Τσουκουέζε), Τζεράρ Μορένο, Πίνο (89’Μόι Γκόμεθ)

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα του 6ου ομίλου:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Αταλάντα 3-2
(53′ Ράσφορντ, 75′ Μαγκουάιρ, 81′ Ρονάλντο – 15′ Πάσαλιτς, 29′ Ντεμιράλ)

Γιουνγκ Μπόις-Βιγιαρεάλ 1-4
(77′ Ελιά – 6′ Πίνο, 16′, 89′ Μορένο, 90’+2′ Τσουκγουέζε)

Η βαθμολογία του ομίλου:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 6
Αταλάντα 4
Βιγιαρεάλ 4
Γιουνγκ Μπόις 3

Το πρόγραμμα της επόμενης (4ης) αγωνιστικής:

Τρίτη (2/11)

Αταλάντα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00)
Βιγιαρεάλ-Γιουνγκ Μπόις (22:00)

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024