Κέρκυρα – 34χρονος Βρετανός βρέθηκε κρεμασμένος σε μπαλκόνι
Στο σημείο βρέθηκε η Αστυνομία και το εγκληματολογικό όπου εξετάζουν το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας χωρίς να υπάρχουν έως τώρα ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας
Τραγικό τέλος για έναν 34χρονο σήμερα το πρωί στην περιοχή του Ύψου, στην Κέρκυρα.
Σύμφωνα με το corfutvnews, ο 34χρονος Βρετανικής καταγωγής βρέθηκε κρεμασμένος στο μπαλκόνι του διαμερίσματος που διέμενε. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από την Αστυνομία ο 34χρονος έμενε στην συγκεκριμένη περιοχή τους τελευταίους μήνες.
Στο σημείο βρέθηκε η Αστυνομία και το εγκληματολογικό όπου εξετάζουν το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας χωρίς να υπάρχουν έως τώρα ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.