Έφτασε, όπως φαίνεται, η στιγμή για τους φίλους των «Παριζιάνων» να δουν τον Σέρχιο Ράμος να αγωνίζεται για πρώτη φορά με τα χρώματα της Παρί. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε στην γάμπα και είναι έτοιμος να ντεμπουτάρει.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Le Parisien», ο 35χρονος Ισπανός κεντρικός αμυντικός, θα συμπεριληφθεί στην αποστολή από τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, για τον αγώνα της Παρασκευής (15/10, 22:00) κόντρα στην Ανζέ, για την 10η αγωνιστική της Ligue 1.
Να υπενθυμίσουμε πως τελευταία φορά που αγωνίστηκε ο Σέρχιο Ράμος μέσα στο 2021, ήταν την περίοδο που αγωνιζόταν με την φανέλα της Ρεάλ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» στα ημιτελικά του Champions League με την Τσέλσι.
Σύμφωνα με ιστοσελίδα από το εξωτερικό η ΑΕΚ έχει δείξει επίσημα το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Φρανκ Κεσιέ, πρώην παίκτη των Μπαρτσελόνα και Μίλαν - Διαψεύδει η ΑΕΚ.
Ο Τσιτσιπάς σέρβιρε για το ματς στο τρίτο σετ (5-4), αλλά δέχθηκε μπρέικ από τον Ρουντ, που έστειλε το σετ στο τάι μπρέικ και εκεί με 7-3 έκανε πήρε τη νίκη (2-1) και την πρόκριση στους «8» της Μαδρίτης.
Όλο και περισσότερο φαίνεται πως περιπλέκεται η υπόθεση του Τέρι Ροζίερ, με τον Αμερικανό άλλοτε σταρ των Χιτ να βαρύνεται με όλο και περισσότερες κατηγορίες σχετικά με την υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού.