Ο Χαράλαμπος Κωστούλας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Ολυμπιακού, καθώς πέτυχε δεύτερο συνεχόμενα χατ τρικ.
Οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ με τον Κωστούλα στο 24’, ενώ ο ίδιος παίκτης έκανε και το 2-0 για τον Ολυμπιακό στο 30΄, μετά από ασίστ του Ζουριδάκη. Ο Άρης μείωσει στο 34΄ σε 2-1, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Με την έναρξη του δεύτερου μέρους και πιο συγκεκριμένα στο 47΄λεπτό ο Πλη έκανε το 3-1 μετά από πάσα του Δαρβίρα. Τα πάντα κρίθηκαν στο 71’ με τον Κωστούλα να κερδίζει και να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι για το 4-1. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν σε 4-2 πέντε λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Ντόναλντ Τραμπ μέσω του αντιπροσώπου του, ζήτησε να μην συμμετέχει το Ιράν στο Μουντιάλ του καλοκαιριού, με την Ιταλία να επιλέγεται ως αντικαταστάτρια του.
Οι Πίστονς πανηγυρίζουν έφεραν τη σειρά στα ίσα απέναντι στους Μάτζικ επικρατώντας 98-83, ενώ οι Θάντερ δεν αντιμετώπισαν προβλήματα κόντρα στους Σανς.