Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λεονάρντο – «Ασεβής η στάση της Ρεάλ στο θέμα του Εμπαπέ»

Λεονάρντο – «Ασεβής η στάση της Ρεάλ στο θέμα του Εμπαπέ»

Ο τεχνικός διευθυντής της Παρί Λεονάρντο, έβαλλε κατά της στάσης που δείχνει η Ρεάλ Μαδρίτης στο θέμα του Κιλιάν Εμπαπέ.

Το θέμα της απόκτησης του Κιλιάν Εμπαπέ από την Ρεάλ Μαδρίτης δεν ευωδόθηκε το καλοκαίρι, με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να ελπίζει πως από τον Ιανουάριο θα υπάρχουν θετικές εξελίξεις στην υπόθεση.

Η πλευρά των «μερένγκες» προσπαθεί να πείσει τον Γάλλο μέσα από μερικές δημόσιες τοποθετήσης της, κάτι που έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα την Παρί Σεν Ζερμέν, με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, τον Λεονάρντο, να βάλλει κατά της Ρεάλ μέσα από τα λεγόμενά του.

«Οι δηλώσεις τους, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, φανερώνουν πλήρη έλλειψη σεβασμού τόσο προς τη δική μας ομάδα όσο και προς τον ίδιο τον παίκτη.

Μέσα στην ίδια εβδομάδα μίλησαν δημόσια ένας παίκτης τους (Καρίμ Μπενζεμά), ο προπονητής τους (Κάρλο Αντσελότι) και ο πρόεδρός τους (Φλορεντίνο Πέρεθ) και αναφέρθηκαν στον Κιλιάν σαν να είχε ήδη ενσωματωθεί στο δυναμικό της Ρεάλ.

Τα όσα εκστόμισαν, από την πλευρά μας εκλαμβάνονται ως ασεβή και τέτοιες συμπεριφορές δεν θα μείνουν χωρίς αντίδραση από την Παρί», ανέφερε συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος παράγοντας.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024