Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μίτσελ ψάχνει την… Ιθάκη του

Ο Μίτσελ ψάχνει την… Ιθάκη του

Ο Ισπανός απολύθηκε από την Χετάφε, μετά από 8 μόλις παιχνίδια στα οποία είχε 7 ήττες και 1 ισοπαλία. Η διετία (2013-2015) στον Ολυμπιακό είναι ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει στην προπονητική του καριέρα.

Σύντομη αποδείχθηκε η περιπέτεια του Μίτσελ στον πάγκο της Χετάφε, καθώς ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού απολύθηκε από την ισπανική ομάδα, με τον 58χρονο τεχνικό να πληρώνει το… μάρμαρο των τραγικών εμφανίσεων και της πενιχρής βαθμολογικής συγκομιδής.

Ο Ιβηρας τεχνικός ανέλαβε την ομάδα στις αρχές Ιουλίου και μετά από 8 παιχνίδια στη La Liga, στα οποία η Χετάφε είχε 7 ήττες και 1 ισοπαλία, απολύθηκε από την ισπανική ομάδα, με τον Χουανφράν να είναι το φαβορί για να τον διαδεχθεί στον πάγκο του μαδριλένικου συλλόγου.  Ο Μίτσελ φεύγει από την τεχνική ηγεσία της Χετάφε αφήνοντας την ομάδα στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας μόλις 1 βαθμό. Αυτόν που πήρε χθες στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ρεάλ Σοσιεδάδ (1-1).

Οι άνθρωποι του ισπανικού συλλόγου αποφάσισαν να προχωρήσουν στην άμεση απομάκρυνσή του από τον πάγκο, καθώς υπήρχαν γκρίνιες και έντονος προβληματισμός για τις τραγικές εμφανίσεις της Χετάφε στο φετινό πρωτάθλημα, όπου μετά από 8 αγωνιστικές είναι στο -5 από την Γρανάδα και την 17η θέση, που οδηγεί στην παραμονή στην La Liga.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή ήταν η δεύτερη φορά που έκατσε στον πάγκο της Χετάφε ο Μίτσελ, ο οποίος είχε βρεθεί στην μαδριλένικη ομάδα και την διετία 2009-2011, έχοντας 39 νίκες, 22 ισοπαλίες και 40 ήττες σε 101 παιχνίδια.

Μετά ανέλαβε την Σεβίλλη, στην οποία έμεινε μόνο για 38 ματς, έχοντας 16 νίκες, 7 ισοπαλίες και 15 ήττες και στη συνέχεια ήρθε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό. Στο μεγάλο λιμάνι έμεινε από τον Φεβρουάριο του 2013 έως τον Ιανουάριο του 2015, με τον Ισπανό να έχει 64 νίκες, 11 ισοπαλίες και 15 ήττες σε 90 παιχνίδια. Οι Ερυθρόλευκοι είναι η ομάδα που είχε το καλύτερο ρεκόρ, αλλά και ο σύλλογος που έμεινε περισσότερο μετά την πρώτη του θητεία στη Χετάφε.

Με τον Ολυμπιακό κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο, που είναι και οι μοναδικοί τίτλοι που έχει ως προπονητής. Μετά τους Πειραιώτες βρέθηκε στους πάγκους των Μαρσέιγ (64 ματς), Μάλαγα (33 παιχνίδια), Πούμας (34 αγώνες) και Χετάφε, από την οποία απολύθηκε πριν από λίγες ώρες. Ο Ισπανός ψάχνει την… Ιθάκη του, με την διετία που πέρασε στον Ολυμπιακό να είναι ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει στην προπονητική του καριέρα.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024