Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απίστευτο – Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού για την Μπαρτσελόνα

Απίστευτο – Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού για την Μπαρτσελόνα

Απίστευτο και όμως αληθινό. Πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού με ανάρτησή του στα social media αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα.

Τον εαυτό του στη διάθεση της διοίκησης της Μπαρτσελόνα έθεσε μέσω των social media ο Γιάγια Τουρέ. Ο Αφρικανός, που πέρασε δύο φορές από τον Ολυμπιακό πραγματοποιώντας συνολικά 34 συμμετοχές με 3 γκολ και 1 ασίστ σε 2.794 λεπτά, με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, τόνισε ότι είναι πρόθυμος να βοηθήσει από όποιο πόστο του ζητηθεί.

Ο Γιάγια Τουρέ, ο οποίος πλέον εργάζεται ως βοηθός προπονητή στη ρώσικη Αχμάτ Γκρόζνι, γνωρίζει πολύ καλά την Βαρκελώνη, καθώς είχε αγωνιστεί για τρία χρόνια στην Μπαρτσελόνα, έχοντας 118 συμμετοχές, με 6 γκολ και 8 ασίστ, πριν μετακομίσει στο Μάντσεστερ για χάρη της Σίτι. Με τη φανέλα των Πολιτών έπαιξε σε 316 παιχνίδια, έχοντας 79 γκολ και 50 ασίστ.

«Μπορεί να είναι μια δύσκολη στιγμή για τον σύλλογο, αλλά η πίστη μου για την Μπαρτσελόνα είναι ισχυρή. Θα είμαι πάντα διαθέσιμος για το σύλλογο αν με χρειαστεί, καθώς η καρδιά μου είναι για πάντα με το κλαμπ, τους ανθρώπους και τους οπαδούς της», έγραψε στο twitter o Γιάγια Τουρέ.

Δείτε την ανάρτησή του:

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024