Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Άιντραχτ «πάγωσε» το Μόναχο (2-1)

Η Άιντραχτ «πάγωσε» το Μόναχο (2-1)

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού έκανε την έκπληξη της σεζόν στην Bundesliga αφού νίκησε 2-1 με ανατροπή την Μπάγερν μέσα στο Μόναχο.

Απίθανη νίκη για την Άιντραχτ μέσα στο Μόναχο. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League άντεξε στην πίεση και έφυγε με νίκη 2-1 επί της Μπάγερν επί των Βαυαρών, αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0. Δεύτερη σερί νίκη μετά το διπλό στην Αμβέρσα για την ομάδα του Γκλάσνερ που δείχνει να βρίσκει τη φόρμα της πριν τα ματς με τους «ερυθρόλευκους», παραμένουν στην κορυφή του πρωταθλήματος παρά την ήττα οι πρωταθλητές.

Το ματς ξεκίνησε με την Μπάγερν να έχει συντριπτική κατοχή και να προσπαθεί να απειλήσει. Λεβαντόφσκι και Γκνάμπρι είχαν δύο ευκαιρίες στο ξεκίνημα, με τους Μίλερ και Γκορέτσκα να ακολουθούν για να ανοίξει τελικά το σκορ στο 29′. Ο Χιντερέγκερ έκανε το λάθος, η μπάλα έφτασε στον Λεβαντόφσκι που έδωσε στον Γκορέτσκα για το 1-0.

Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε πολύ όμως αφού μόλις τρία λεπτά μετά ήρθε το 1-1 με κεφαλιά του Χιντερέγκερ. Ο Τουρές είχε μια καλή στιγμή στη συνέχεια με τον Νόιερ να σώζει ενώ ο Γκνάμπρι λίγο πριν το ημίχρονο, δεν κατάφερε να σκοράρει από ιδανική θέση.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε το σκηνικό με τον Λεβαντόφσκι να έχει δύο ευκαιρίες αλλά να μην μπορεί να σκοράρει και στο 83′ ήρθε το σοκ. Ο Σόου έκλεψε την μπάλα κι έδωσε για τον Κόστιτς που έκανε το 1-2. Αποτέλεσμα που δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και σήμανε την πρώτη ήττα των Βαυαρών στη σεζόν, ενώ ο Λεβαντόφσκι συμπλήρωσε δυο σερί ματς πρωταθλήματος χωρίς γκολ, για πρώτη φορά από τον Δεκέμβριο του 2019.

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Ζούλε (75′ Ζάμπιτσερ), Ουπαμεκάνο, Ερναντές, Ντέιβις, Κίμιχ, Γκορέτσκα, Γκνάμπρι (70′ Μουσιάλα), Μίλερ, Σανέ (81′ Τσούπο Μότινγκ), Λεβαντόφσκι

Αιντραχτ Φρανκφούρτης: Τραπ, Τουρέ (61′ Ντα Κόστα), Τούτα (84′ Χρούστιτς), Χιντερέγκερ, Τσάντλερ, Ιλζάνκερ, Σόου, Γιάκιτς, Κόστιτς, Λίντστρεμ (61′ Χάουγκε), Μπόρε (78′ Λάμερς)

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024