Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς».
Στην εκπομπή MEGA Καλημέρα, το πρωί της Τετάρτης (22/9) παρακολουθήσαμε ένα αποκλειστικό απόσπασμα από το νέο επεισόδιο που θα προβληθεί στο Μεγάλο Κανάλι απόψε το βράδυ.
Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο
Η απρόσμενη επίσκεψη του Ισίδωρου στο εξοχικό της Καρδαμύλης, αιφνιδιάζει την Ιουλία και τον Στάθη.
Ο Μάνος πιάνει τον Φίλιππο και του ζητά να κρατήσει τη Χάιδω μακριά από τη Μαρίνα. Ο Φίλιππος εξοργίζεται και οι δυο άντρες πιάνονται στα χέρια.
Στο μεταξύ, η Αρετή βρίσκεται για πρώτη φορά με τη Βασιλική, μετά τη φυγή της από το σπίτι, και προσπαθεί να την πείσει να γυρίσει πίσω.
Η Μαρίνα και η Αντιγόνη έρχονται πιο κοντά και όλα δείχνουν ότι ξεκινάει μια καινούργια φιλία.
Ο Ισίδωρος και ο Στέφανος καταθέτουν ένορκα στον συμβολαιογράφο για τη Μυρτάλη. Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος πηγαίνει για φαγητό στο σπίτι του Ισίδωρου, ο οποίος τον καλοβλέπει για γαμπρό, χωρίς, όμως, να ξέρει τι συμβαίνει αυτό το διάστημα στη ζωή της Ιουλίας.
Μια τυχαία συνάντηση της Βασιλικής και του Φίλιππου μέσα στην καταιγίδα, θα έχει απρόσμενη εξέλιξη… Μεγάλη έκπληξη θα προκαλέσει και μια απρόσμενη επίσκεψη που θα δεχτεί ο συμβολαιογράφος στο γραφείο του.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας