Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θυμάστε τον Σταύρο Ζαλμά; Πώς είναι σήμερα ο ζεν πρεμιέ της ελληνικής τηλεόρασης - Η «εξαφάνιση» και το πρόβλημα υγείας

Θυμάστε τον Σταύρο Ζαλμά; Πώς είναι σήμερα ο ζεν πρεμιέ της ελληνικής τηλεόρασης – Η «εξαφάνιση» και το πρόβλημα υγείας

Παραμένει ένας γοητευτικός άνδρας στα 60 του χρόνια

Ήταν ένας από τους ηθοποιούς, που έχουν αγαπηθεί όσο ελάχιστοι, και δη από το γυναικείο κοινό. Ο λόγος για τον Σταύρο Ζαλμά, ο οποίος έχει -εδώ και χρόνια- εξαφανιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο ο ίδιος παραμένει ένας γοητευτικός άνδρας στα 60 του χρόνια.

Ο Σταύρος Ζαλμάς μας έκανε να γοητευτούμε από τον «Πάτερ Ιωάννη» και τον παράνομο έρωτά του, στην επιτυχημένη δραματική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη το 1998 στον ANT1, με έναν κορυφαίο ηθοποιό να ζει τώρα δύσκολες στιγμές.

Μετά την μεγάλη επιτυχία που τον καθιέρωσε ως ζεν πρεμιέ, ακολούθησαν πολλές δουλειές σε τηλεόραση και θέατρο, αλλά κανείς δεν μπορούσε να τον ξεχάσει ως πανέμορφο ιερωμένο που παρασύρεται από τον έρωτά του για μια γυναίκα.

Η χαρακτηριστική του φωνή, τα μαύρα του μαλλιά αλλά και τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, τον έκαναν έναν από τους πιο περιζήτητους ηθοποιούς αλλά και εργένηδες.

Ο 60χρονος πλέον ηθοποιός μπορεί να έχει γκρίζα μαλλιά αλλά παραμένει το ίδιο γοητευτικός.

 Δείτε και μόνοι σας:

Για ποιο λόγο εξαφανίστηκε από την τηλεόραση

Ύστερα από μεγάλο χρονικό διάστημα, ο Σταύρος Ζαλμάς «συνελήφθη» από τις τηλεοπτικές κάμερες στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ο Άλλος» που ανέβηκε στο θέατρο Μικρό Χορν προ διετίας. Ο ηθοποιός πρόδωσε τους λόγους για τους οποίους απέχει από την τηλεόραση.

«Είμαι τυχερός που έχω κάνει επιτυχίες τότε που ήταν τα καλά χρόνια της τηλεόρασης και ο κόσμος με έχει αγαπήσει. Αυτή την αγάπη μου την δείχνει ακόμα και σήμερα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος ηθοποιός.

Δέχεται, όμως, αυτή την περίοδο προτάσεις από σίριαλ και εάν ναι, γιατί επιλέγει να απέχει;

«Έχουν υπάρξει τηλεοπτικές προτάσεις αλλά δεν ήθελα για ένα διάστημα να ασχοληθώ. Επειδή τα χρόνια της κρίσης, λόγω και της ανέχειας, συρρικνώθηκαν οι δουλειές, ήταν μοιραίο για κάποιο χρονικό διάστημα να μη θέλω να κάνω κάτι στην τηλεόραση» απάντησε, με χαμόγελο, ο Σταύρος Ζαλμάς.

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας

Ακόμα, ο ηθοποιός είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή «Η ζωή είναι στιγμές» του Ανδρέα Ροδίτη στην ΕΡΤ2, όπου, όπως βλέπουμε στο παρακάτω απόσπασμα, μιλά για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του, κατά την οποία έπαθε καρκίνο και φυματίωση.

«Όταν εργαζόμουν σε τράπεζα ‘πνιγόμουν’ σε αυτό το εργασιακό περιβάλλον και έπαθα ψυχοσωματικά. Από την άλλη είχα μέσα μου αυτή τη φλόγα της υποκριτικής που με… έκαιγε. Κουβαλούσα πάρα πολύ δύσκολα τον Ζαλμά μέσα μου. Τα πρώτο σύμπτωμα ήταν απώλεια της λίμπιντο. Το δεύτερο σύμπτωμα ήταν βλεφαρόπτωση, πτώση των μαλλιών, αδυναμία να ξυπνήσω το πρωί. Εν συνεχεία καρκίνος στο στόμα και φυματίωση.

Όλα αυτά προς το τέλος της θητείας μου, λίγο πριν παραιτηθώ. Για τη φυματίωση έκανα θεραπεία, αλλά τα υπόλοιπα όλα, έξι μήνες μετά την παραίτησή μου ήταν σαν να μην τα είχα», είπε ο Σταύρος Ζαλμάς.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024