Ο Ολυμπιακός έκανε το 2/2 κόντρα στη Μονακό για τα πλέι οφ της Euroleague και πλέον χρειάζεται μία ακόμη νίκη ώστε να προκριθεί στο Final Four της Αθήνας.
Όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα, η Ερυθρόλευκη ΚΑΕ έδωσε στη δημοσιότητα την παρακάμερα της αναμέτρησης με όσα έγιναν, πριν, κατά τη διάρκεια και το τέλος του αγώνα.
Από το βίντεο ξεχωρίζει φυσικά η εντυπωσιακή παρουσία του κόσμου των Πειραιωτών, η παρουσία διάφορων προσωπικοτήτων όπως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο Ντάνιελ Ποντένσε, αλλά και ο Κάιλ Κούζμα, ενώ δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι προσπάθειες των παικτών που πήραν ένα εύκολο αποτέλεσμα.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
Ο συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς, Κάιλ Κούζμα, εντυπωσιάστηκε με την ατμόσφαιρα του κόσμου του Ολυμπιακού - «Πρέπει να παίξω εδώ», η ανάρτηση του Αμερικανού φόργουορντ.
Απότομα έληξε η συνέντευξη Τύπου του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μετά το Φενέρμπαχτσε – Ζαλγκίρις 86-74, όταν ο Λιθουανός τεχνικός έκανε λόγο για έλλειψη σεβασμού μετά από ερώτηση που δέχθηκε.