Κινητοποιήσεις οργανώνουν οι διανομείς, μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε την Παρασκευή (17/09), με την απόπειρα της εταιρείας efoodνα αλλάξει το εργασιακό καθεστώς των εργαζομένων της, διεκδικώντας τα αυτονόητα δικαιώματά τους και καλύτερες συνθήκες εργασίας.
Tο σωματείο βάσης εργαζόμενων οδηγών δικύκλων (ΣΒΕΟΔ) προκήρυξε προειδοποιητική στάση εργασίας την Τετάρτη (22/9) μεταξύ 12 και 4μμ.
Το κάλεσμα σε προσυγκέντρωση στο Πεδίο Άρεως είναι στις 11πμ ενώ πρόκειται να ακολουθήσει μοτοπορεία.
Το σωματείο διεκδικεί για τους εργαζόμενους στο efood συμβάσεις αορίστου χρόνου και παύση αξιολογήσεων.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας