Αμετάβλητη διατήρησε την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, σε σύγκριση με την πρεμιέρα με τον Απόλλωνα.
Ο Σέρβος προπονητής χρησιμοποίησε ως βασικούς τους Αϊτόρ και Σάρλια, τους δύο παίκτες που φάνηκαν να υστέρησαν και δεν τους αντικατέστησε, όπως αναμενόταν.
Συγκεκριμένα, ο Διούδης θα υπερασπιστεί την εστία, οι Βέλεθ και Σάρλια θα παίξουν στο κέντρο της άμυνας, ο Κώτσιρας θα καλύψει το δεξιό άκρο και ο Χουανκάρ το αριστερό άκρο.
Στη μεσαία γραμμή, οι Μαουρίσιο και Ρούμπεν θα συνθέσουν το δίδυμο των αμυντικών χαφ, ο Λούντκβιστ θα είναι ο επιτελικός μέσος.
Στην επίθεση, ο Αϊτόρ θα παίξει δεξιός εξτρέμ, ο Βιτάλ αριστερός εξτρέμ και ο Καρλίτος θα είναι ο μοναδικός προωθημένος.
Αναπληρωματικοί είναι οι Μπρινιόλι, Αλέξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης, Σάντσες, Βιγιαφάνιες, Παλάσιος, Πούγγουρας.
Ο Λανουά τον βαθμολόγησε στο Conferece League, ενώ ο Πορτογάλος παραδέχθηκε ότι έχει κόντρα με τον Σότσα μετά από ματς Champions League! Ο Σότσα σφύριξε πολλά ντέρμπι στην Ιταλία
Ευοδώθηκαν οι προσπάθειες του προέδρου της ΕΦΟΑ, Θοδωρή Γκλαβά και θα έχουμε τουρνουά τένις WTA στην Ελλάδα – Το είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του στο In.