Γλυκά Νερά – Ο συζυγοκτόνος νοίκιασε το σπίτι που δολοφονήθηκε η Καρολάιν
Ο συζυγοκτόνος πριν από ένα μήνα έδωσε την εντολή να μεταφερθούν τα πράγματα που ήταν μέσα
Νέες εξελίξεις στο θέμα της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, έρχονται στο φως της δημοσιότητας, αφού η οικογένεια του καθ’ ομολογία συζυγοκτόνου μάζεψε όλα τα πράγματά της και το σπίτι της άτυχης 20χρονης έχει πλέον άλλον ένοικο.
Δύσκολα μια ελληνική οικογένεια θα πήγαινε να νοικιάσει αυτό το σπίτι. Ωστόσο, ο συζυγοκτόνος πριν από ένα μήνα έδωσε την εντολή να μεταφερθούν τα πράγματα που ήταν μέσα.
Ποιος νοίκιασε το σπίτι στα Γλυκά Νερά
Ειδικό συνεργείο προχώρησε στην πλήρη ανακαίνιση του σπιτιού και άνδρας αραβικής καταγωγής νεαρής ηλικίας νοίκιασε τη συγκεκριμένη μεζονέτα.
Μάλιστα όπως έγινε γνωστό δεν γνώριζε την τραγική ιστορία για το φονικό της Καρολάιν αλλά και το κρέμασμα του σκύλου στο ισόγειο του σπιτιού.
- Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στο Δήμο Πειραιά
- Είναι αυτό το χειρότερο αθλητικό ντεμπούτο όλων των εποχών; Η 21χρονη τενίστρια που έγινε viral για όλους τους λάθος λόγους
- Γιώργος Βασιλείου: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος της Κύπρου
- Συνελήφθη 22χρονος – Έτρεχε με 167 χλμ στην ΕΟ Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών
- Eurocup Γυναικών: Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ρίχνονται στη «μάχη» των «16»
- Σε κατάσταση σοκ οι κάτοικοι στη Μύκονο με τους φουσκωμένους λογαριασμούς του νερού
- FIR Αθηνών: «Ξεκάθαρα διοικητικό αλαλούμ» – Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας για το πόρισμα για το black out
- Δεκαετία Μητσοτάκη: Πάρτι για λωτοφάγους
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 14.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tianhao-wang-aME_eAFPU2A-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442