Τίποτα που να θυμίζει τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, πόσο μάλλον να αφήνει την υπόνοια ότι πονάει και θρηνεί για τον χαμό της Καρολάιν δεν θέλει να αφήσει η οικογένεια της στον τάφο της κόρης τους.

Συγκεκριμένα, οι γονείς της 20χρονης κοπέλας αποφάσισαν να σβήσουν από το μνήμα της Καρολάιν τη λέξη «σύζυγος», καθώς ο άνδρας της ήταν αυτός που της στέρησε τη ζωή.

Ο άνθρωπος που κατασκεύασε το μνήμα της Κάρολαϊν, της 20χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, μίλησε στο «Πρωινό» και έκανε ανατριχιαστικές αποκαλύψεις.

«Η κυρία Σούζαν πήρε την επιγραφή της, την πέταξε, την έσπασε»

Ο κ. Θανάσης Βαλτσιώτης είπε πως «πήραμε εντολή να αλλαχθεί η φωτογραφία στον τάφο της Κάρολαϊν, όπως και η επιγραφή της. Η κυρία Σούζαν πήρε την επιγραφή της, την πέταξε, την έσπασε και μας έδωσε εντολή να γράψουμε κάτι άλλο: «Στην πολυαγαπημένη μας μητέρα και κόρη…». Έχει αφαιρεθεί η λέξη σύζυγος, σύμφωνα με την επιθυμία της οικογένειας» είπε.

Μάλιστα, σημειώνεται ότι η πρώτη επιγραφή είχε γίνει σύμφωνα με εντολή του συζυγοκτόνου, όπως είπε.

«Την φωτογραφία επέλεξαν οι γονείς του Μπάμπη. Οικονομικά πληρωθήκαμε τα πάντα από τους γονείς του Μπάμπη. Οι γονείς του Μπάμπη μάς έκαναν την πληρωμή και ό,τι άλλο χρειάστηκε ή θα χρειαστεί, όσον αφορά στον τάφο της Κάρολαϊν.

»Ο Μπάμπης δεν είχε καμία συμμετοχή, δεν ήταν ποτέ σε καμία διαπραγμάτευση, παρά μόνο το στιχάκι ήταν δικιά του εντολή που σπάστηκε από τα χέρια της κ. Σούζαν» κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο