Μπόρις Τζόνσον – Ανακοινώνει το σχέδιο για τα επόμενα βήματα αντιμετώπισης της πανδημίας
Αξιωματούχοι διερευνούν σχέδια έκτακτης ανάγκης για το τι ενδέχεται να καταστεί αναγκαίο αν αυξηθεί η πίεση στα νοσοκομεία στην Αγγλία, όπως η χρήση μάσκας ή η τηλεργασία, αν είναι δυνατόν.
Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον αναμένεται να απευθυνθεί στο Κοινοβούλιο και θα παραχωρήσει μια συνέντευξη Τύπου την Τρίτη σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης του κοροναϊού κατά τη διάρκεια του χειμώνα, ανέφερε χθες ένας δημοσιογράφος του BBC.
«Ο πρωθυπουργός αναμένεται να μιλήσει στο Κοινοβούλιο και να παραχωρήσει μια συνέντευξη Τύπου την Τρίτη σχετικά με το σχέδιο της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της Covid το φθινόπωρο και τον χειμώνα», δήλωσε στο twitter ο δημοσιογράφος του BBC, Κρις Μέισον.
«Αξιωματούχοι διερευνούν σχέδια έκτακτης ανάγκης για το τι ενδέχεται να καταστεί αναγκαίο αν αυξηθεί η πίεση στα νοσοκομεία στην Αγγλία, όπως η χρήση μάσκας ή η τηλεργασία, αν είναι δυνατόν».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.