Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δύο τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε βομβιστική επίθεση στο Ιντλίμπ της Συρίας

Δύο τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε βομβιστική επίθεση στο Ιντλίμπ της Συρίας

Δύο τούρκοι στρατιώτες νεκροί και τρεις τραυματίες είναι ο απολογισμός επίθεσης που δέχτηκαν στην περιοχή του Ιντλίμπ, στη βορειοδυτική Συρία

Δύο τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν, όταν δέχτηκαν επίθεση στην περιοχή του Ιντλίμπ, στη βορειοδυτική Συρία, ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας.

Η επίθεση αυτή είχε ως στόχο «μια μονάδα που επέστρεφε από περιπολία», σύμφωνα με το υπουργείο, που δεν διευκρίνισε, ωστόσο, τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασαν τη ζωή τους οι δύο στρατιώτες.

Ένας δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου από την περιοχή ανέφερε ότι σημειώθηκε έκρηξη βόμβας στο δρόμο που συνδέει το Ιντλίμπ με το Μπενίς.

Στην επαρχία Ιντλίμπ, βρίσκεται το τελευταίο μεγάλο προπύργιο των τζιχαντιστών και των ανταρτών τής βορειοδυτικής Συρίας. Έπειτα από αλλεπάλληλες επιθέσεις του κυβερνητικού στρατού, στην περιοχή αυτή κηρύχθηκε κατάπαυση του πυρός, όμως, ορισμένες ένοπλες ομάδες αρνούνται τη συμφωνία, την οποία διαπραγματεύτηκαν η Τουρκία –  που στηρίζει τους αντάρτες – και η Ρωσία, ο σύμμαχος του Σύρου προέδρου, Μπασάρ αλ Άσαντ.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024