Το in.gr και ο ΟΤ στην «καρδιά» των οικονομικών γεγονότων στη ΔΕΘ
Σε ζωντανή σύνδεση με το περίπτερο του Οικονομικού Ταχυδρόμου στην ΔΕΘ παρακολουθήστε στο in.gr όλες τις εξελίξεις. Συνεντεύξεις στελεχών της κυβέρνησης, επιχειρηματιών, φορέων και παραγόντων και αναλύσεις από τους έγκριτους δημοσιογράφους του ομίλου της Alter Ego
Ο Γιώργος Kαρανίκας, πρόεδρος της ΕΣΕΕ, τόνισε πως είναι «μονόδρομος τα συνεργατικά σχήματα στις μικρομεσαίες» ενώ ζήτησε από την κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα σε κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος.
Ο Χρίστος Νικολούδης, διευθύνων σύμβουλος Mantis Innovation και δημιουργός της πλατφόρμας Elevate Greece, και ο Γιάννης Κωστόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της Sammy, βρέθηκαν στο περίπτερο του ΟΤ και μίλησαν για το οικοσύστημα των νεοφυών επιχειρήσεων στην Ελλάδα.
Ο Αθανάσιος Σαββάκης, πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδας σχολιάζοντας τις εξαγγελίες Μητσοτάκη, τόνισε πως «οι προτάσεις των φορέων του επιχειρηματικού κόσμου εισακούστηκαν» και υπήρξε «θετική ανταπόκριση της κυβέρνησης», ενώ αναφερόμενος στην αύξηση του ενεργειακού κόστους ζήτηση από την κυβέρνηση «μικροπαρεμβάσεις».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.