Μίκης Θεοδωράκης – Οι μουσικές του «πλημμύρισαν» το Αργοστόλι
Ο Μίκης Θεοδωράκης έφυγε από τη ζωή στις 2 Σεπτεμβρίου, κηρύχθηκε τριήμερο πένθος, ενώ σε πολλές πόλεις της Ελλάδας τον αποχαιρετούν με μουσικές εκδηλώσεις.
Η απώλεια του Μίκη Θεοδωράκη έχει «αγγίξει» όλη τη χώρα – και όχι μόνο – με πολλές πόλεις της Ελλάδας να τον αποχαιρετούν με μουσικές εκδηλώσεις. Μια από αυτές έγινε την Παρασκευή το βράδυ στο Αργοστόλι στην Κεφαλονιά.
Οι Κανταδόροι, ξεκινώντας από την Πλατεία Καμπάνας και φτάνοντας μέχρι την Κεντρική Πλατεία γέμισαν μουσικές και έκαναν τον κόσμο να τραγουδήσει και αυτός μαζί τους τα τραγούδια του Μίκη. Ήταν μία εκδήλωση του Δήμου Αργοστολίου, για να τιμηθεί ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης.
Ο Βίκτωρας Ρουχωτάς, σύμβουλος Πολιτισμού Δημάρχου Αργοστολίου, έκανε τις… συστάσεις γι’ αυτό το υπέροχο μουσικό ταξίδι τιμής στον Μίκη Θεοδωράκη.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας