Σύμφωνα με το ekriti.gr, δύο τουρίστες, ηλικίας 71 και 63 ετών, έχασαν τη ζωή τους λίγο πριν τις 10 το πρωί, στην θαλάσσια περιοχή της παραλίας, μέσα στην πόλη του Ρεθύμνου. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ δεν μπόρεσαν να τους παράσχουν καμία βοήθεια καθώς και οι δύο είχαν καταλήξει.
Λίγη ώρα αργότερα στο Σφακάκι Ρεθύμνου, ακόμη μία γυναίκα, άφηνε την τελευταία της πνοή, στην θάλασσα της περιοχής.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας