Η σημερινή απογευματινή προπόνηση της ομάδας επιφύλασσε δυσάρεστα νέα για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και το προπονητικό του επιτελείο, καθώς ο σούπερ σταρ της ομάδας, Κριστιάνο Ρονάλντο, αποχώρησε τραυματίας ύστερα από χτύπημα στο δεξί του μπράτσο σε μια διεκδίκησή του με τον Άλεξ Σάντρο.
Την στιγμή που ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης περιμένει τις μεταγραφικές εξελίξεις γύρω από τον Κριστιάνο και την Γιουβέντους, ο άσος των «μπιανκονέρι» αποχώρησε από την προπόνηση της Τετάρτης (28/5) με πρόβλημα τραυματισμού, δίχως όμως να εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.
Θυμίζουμε πως δημοσίευμα της L’ Equipe έκανε λόγο για επιθυμία του Ρονάλντο, το συμβόλαιο του οποίου με τη Γιουβέντους εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι, να μεταγραφεί στη Μάντσεστερ Σίτι. Την ώρα που την περίπτωσή του εξετάζει και η Παρί Σεν Ζερμέν σε περίπτωση που αποχωρήσει από τις τάξεις της ο Κιλιάν Εμπαπέ.
Ronaldo left Juventus training early due to his arm injury.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.