Την τελευταία εβδομάδα παρατηρείται αύξηση του ρυθμού κλεισίματος ραντεβού για εμβολιασμό νέων ανθρώπων, τόνισε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γεώργιος Γεωργαντάς.
Όπως είπε μιλώντας στον ΣΚΑΙ, από την Δευτέρα 16 Αυγούστου έως χθες 23 Αυγούστου, 106.000 νέοι – κάθε ηλικίας – έχουν κλείσει το ραντεβού για εμβολιασμό.
Χθες, Δευτέρα, όπως είπε έκλεισαν 26.000 νέα ραντεβού για εμβολιασμό, νέοι άνθρωποι.
«Την Δευτέρα θα έχουμε ξεπεράσει τα 6 εκατομμύρια εμβολιασμένους με τη μια δόση», είπε.
Αναφερόμενος στους εμβολιασμούς στο σπίτι όπως είπε ο Γεώργιος Γεωργαντάς, από τους 6.200 που ζήτησαν να εμβολιαστούν στα σπίτια τους, έχουν εμβολιαστεί οι 5.050.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας