Λάρισα – Σοβαρά τραυματισμένος ένας 28χρονος μετά από τροχαίο στον Αγιόκαμπο
Τροχαίο έγινε στη Λάρισα με αποτέλεσμα ένας 28χρονος να είναι σε σοβαρή κατάσταση με χτυπήματα στο κεφάλι.
Ένας 28χρονος άνδρας είναι σοβαρά τραυματίας μετά από τροχαίο στη Λάρισα. Ο 28χρονος έχει χτυπήματα στο κεφάλι, τη λεκάνη αλλά και σε χέρια και πόδια, ενώ νοσηλεύεται από χθες αργά το απόγευμα της Κυριακής στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Πώς έγινε το τροχαίο
Ο άτυχος νεαρός οδηγούσε μηχανή όταν χθες λίγο μετά τις 18:00, στην παραλιακή οδό Αγιοκάμπου, στο ύψος περίπου του Λιμεναρχείου, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, στην πόρτα του οδηγού. Στη συνέχεια, σύμφωνα με το onlarissa.gr, από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης εκσφενδονίστηκε πολλά μέτρα μακριά από το σημείο.
Δυστυχώς, ο νεαρός άνδρας δεν φορούσε κράνος, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Ελαφρά τραυματίστηκε και ο οδηγός του αυτοκινήτου.
Έρευνα για τα αίτια του τροχαίου ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάς.
Πηγή φωτογραφιών: onlarissa.gr
- Θεσσαλονίκη: Νεκρή εντοπίστηκε ηλικιωμένη μετά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κατοικία
- «Μετρητά για να κρατήσετε μετανάστες» – Το deal της Ευρώπης με τους μεσανατολίτες ηγέτες
- Ιράν: Ο Τραμπ δηλώνει ότι οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ ετοιμάζουν «πολύ δυνατές επιλογές»
- Ουκρανία: Νέο κύμα ρωσικών επιθέσεων με drones κατά του Κιέβου
- Λίβανος: Σειρά νέων ισραηλινών επιδρομών στον νότο – Ενας νεκρός
- Ο εμφύλιος στο Σουδάν συμπλήρωσε 1000 ημέρες από την έναρξή του – Νέα εξοπλιστικό
- Ισημερινός: Βρήκαν 5 ανθρώπινα κεφάλια να κρέμονται σε τουριστική παραλία
- Meta: Μπλόκαρε σχεδόν 550.000 λογαριασμούς στην Αυστραλία κάτω των 16 ετών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/cristofer-maximilian-Ce3XLxac0f4-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442