Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ένας νέος άνδρας μπαίνει στη ζωή της Ασημίνας

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ένας νέος άνδρας μπαίνει στη ζωή της Ασημίνας

O νέος άνδρας που εισβάλλει στη ζωή της Ασημίνας, πρόκειται να φέρει στην επιφάνεια μια άλλη πτυχή του χαρακτήρα της

Η αντίστροφη μέτρηση για τον επόμενο κύκλο επεισοδίων στις «Άγριες Μέλισσες» έχει ήδη ξεκινήσει και οι εξελίξεις αναμένονται να είναι κάτι παραπάνω από καταιγιστικές.

Πολλά νέα πρόσωπα θα μπουν στη σειρά που έχει δημιουργήσει τα τελευταία δύο χρόνια το δικό της φανατικό κοινό και αναμένεται να φέρουν τα πάνω-κάτω στη ζωή των γνωστών μας τηλεοπτικών ηρώων.

Ένα από αυτά τα πρόσωπα θα είναι και ο Οδυσσέας Παπασπηλιώπουλος, ο οποίος θα ενσαρκώσει τον Πέτρο Ορφανίδη.

Ο Πέτρος Ορφανίδης πρόκειται να φέρει στην επιφάνεια μια άλλη πτυχή του χαρακτήρα της Ασημίνας, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Γρηγόρης Μελάς στο περιοδικό Τηλέραμα.

Ο Πέτρος Ορφανίδης είναι εκδότης σε μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Θεσσαλίας, την Ηχώ της Θεσσαλίας, που παραμένει ιδεαλιστής παρά το δύσκολο πολιτικό σκηνικό, προσπαθώντας να κρατήσει τις ισορροπίες ανάμεσα στη σωστή ενημέρωση αλλά και την απειλή της άρχουσας τάξης της εποχής.

Στο γραφείο του θα βρεθεί η Ασημίνα που, προσπαθώντας να μην οξύνει την κατάσταση με τον Νικηφόρο στη διαμάχη για τον μικρό Σέργιο στις Άγριες Μέλισσες, θα μετακομίσει από το Διαφάνι στη Λάρισα, όπου ο πρώην σύζυγός της έχει ανοίξει νυχτερινό μαγαζί μαζί με τον Κωνσταντή.

Η Ασημίνα, λοιπόν, στις Άγριες Μέλισσες, θα πιάσει δουλειά ως γραμματέας του εκδότη και δίπλα του θα μάθει πολλά, αλλά και θα γοητευτεί από τον ιδεαλιστικό χαρακτήρα του.

Παράλληλα όμως η Ασημίνα μέσα από την εφημερίδα θα μαθαίνει νέα, τα οποία θα μεταφέρει τόσο σε αγαπημένα της πρόσωπα που διώκονται από τη χούντα όσο και σε κάποια καινούργια, με αντιστασιακή δράση απέναντι στο καθεστώς.

Ο Πέτρος Ορφανίδης θα παίξει καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις, στις Άγριες Μέλισσες, τη σκοτεινή αυτή περίοδο και δίπλα του η Ασημίνα θα ανακαλύψει πολλά, ακόμα και για τον ίδιο της τον εαυτό, ξεπερνώντας για μία ακόμα φορά τα όριά της και αποδεικνύοντας ότι είναι μια πραγματική Σταμίρη.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024