Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεοφανία Παπαθωμά: H πρώτη φωτογραφία στα γυρίσματα από τις «Άγριες Μέλισσες»

Θεοφανία Παπαθωμά: H πρώτη φωτογραφία στα γυρίσματα από τις «Άγριες Μέλισσες»

Η τηλεοπτική «Βιολέτα» Θεοφανία Παπαθωμά, επέστρεψε τα πλατό για τα γυρίσματα για τον νέο κύκλο επεισοδίων της σειράς «Άγριες Μέλισσες»

Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν στην μικρή οθόνη, τη νέα τηλεοπτική σεζόν με ολοκαίνουργα επεισόδια που αναμένεται να καθηλώσουν ξανά τους τηλεθεατές.

Τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου επεισοδίων της δημοφιλούς σειράς, έχουν ήδη ξεκινήσει και όπως είναι γνωστό, το Διαφάνι θα μπει στην περίοδο της Χούντας.

Οι αλλαγές στα νέα επεισόδια θα είναι μεγάλες και μια μικρή γεύση μας έδωσε η Θεοφανία Παπαθωμά με ανάρτηση της στα social media.

Η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την επιστροφή της Βιολέτας στο καφενείο και η αλλαγή στην εμφάνισή της είναι σίγουρα εντυπωσιακή.

«Η Βιολέτα επέστρεψε στο καφενείο! Πρώτο γύρισμα Γ’ κύκλος. Κι εις αλλά με υγειά!» έγραψε η Θεοφανία Παπαθωμά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Θεοφανία Παπαθωμά είχε δηλώσει μιλώντας για τον χαρακτήρα της στην τρίτη σεζόν των «Άγριων Μελισσών»:

«Είναι ευτύχημα όταν συμμετέχεις σε ένα σίριαλ που έχει τόσο μεγάλη απήχηση στο κοινό. Είναι επιβράβευση, μια ικανοποίηση ότι προσφέρει στον κόσμο, του κρατά συντροφιά. Εισπράττω όλη αυτή την αγάπη του κόσμου και είμαι πολύ ευχαριστημένη που κρατά και τόσα χρόνια.

Δήλωσα στους σεναριογράφους μας ότι θα παρουσιάσω την τρίτη χρονιά τη Βιολέτα ξανθιά. Ανέλυσα το σκεπτικό μου, όταν ένας άνθρωπος περνά πολλές δυσκολίες, καμιά φορά αλλάζει εντελώς, αφυπνίζεται, παίρνει τη ζωή του αλλιώς. Οι μεγάλες δυσκολίες είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για εξέλιξη.

Το άκουσαν προσεκτικά και περιμένω να δω τι έγραψαν. Δεν έχω πάρει κείμενο ακόμα στα χέρια μου για να σας πω εντυπώσεις και λεπτομέρειες, αλλά φαντάζομαι ότι θα έχουν γράψει κάτι πολύ καλό. Ναι, εγώ έσπειρα τα ζιζάνια… Τώρα είμαι έτοιμη να θερίσω».

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024