Όλα τα βλέμματα στην ΑΕΚ είναι στραμμένα, και όχι άδικα, στα προκριματικά του European Conference League και τον επαναληπτικό αγώνα απέναντι στη Βελέζ Μόσταρ, τη ρεβάνς του 2-1 της Βοσνίας, στο πλαίσιο του β’ προκριματικού γύρου της νεοσύστατης διοργάνωσης.
Αυτό όμως δεν σημαίνει πως στην Ένωση δεν συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός ενόψει και της έναρξης του πρωταθλήματος της Superleague, με θέσεις όπως αυτή του αριστερού εξτρέμ να χρειάζονται ενίσχυση.
Σύμφωνα με τον Ιρανό δημοσιογράφο, Σίνα Ταφαζόλι, οι κιτρινόμαυροι ρώτησαν για τη διαθεσιμότητα του Μεχντί Γκαγιέντι, ο οποίος αγωνίζεται στην Εστεγκλάλ και θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του.
Τη σεζόν 2020-2021 είχε σε 37 ματς 9 γκολ και 9 ασίστ και παρότι είναι 22 ετών μετρά συνολικά 108 ματς με την Εστεγκλάλ με 27 γκολ και 21 ασίστ. Ακόμη έχει χριστεί διεθνής με την Εθνική του Ιράν όπου δύο συμμετοχές και ένα γκολ.
after #Hajsafi , #AEK have also inquired about the availability of Mehdi #Ghayedi.
Μια πολύ κρίσιμη για το άμεσο μέλλον της Λίβερπουλ συνάντηση, θα έχουν σύντομα Άρνε Σλοτ και Μο Σαλάχ, οι οποίοι θα μιλήσουν για όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα στους «ρεντς» και όσα θα γίνουν το προσεχές.
Η νίκη της ΑΕΚ στην Τουρκία επί της Σαμσουνσπόρ της εξασφάλισε την βέβαιη πρόκριση στα πλέι-οφ του Conference League και παράλληλα... εκτόξευσε τις πιθανότητές της για το top-8 της διοργάνωσης.
Κατά τη διάρκεια αγώνα ποδοσφαίρου γυναικών στην Ιταλία, η διαιτητής του αγώνα δέχθηκε λεκτική επίθεση από οπαδό, με την υπόλοιπη εξέδρα πάντως να αντιδρά έντονα εναντίον του...