Ο Νίκος Χατζηνικολάου και η σύζυγός του, Κρίστη Τσολακάκη, αφού οι δύο τους βρίσκονται στη Νάξο.
Ο παρουσιαστής ειδήσεων του ANT1 μπορεί να κρατάει γενικά πολύ χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, ωστόσο αρκετές είναι οι φορές που σε περιόδους διακοπών μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους του φωτογραφίες με τα αγαπημένα του πρόσωπα.
Αυτή τη φορά, την τιμητική της είχε η σύζυγός του! Νίκος Χατζηνικολάου και Κρίστη Τσολακάκη ποζάρουν χαμογελαστοί και αγκαλιασμένοι στο φακό, έχοντας φόντο την περιοχή Απείρανθος.
Χαμόγελα στη Νάξο
“Καλοκαιρινά χαμόγελα στην πανέμορφη Απείρανθο της Νάξου,πριν από λίγες μέρες…”, σημείωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου στην ανάρτησή του.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας