Συνεχίζει να καίει για δεύτερο 24ωρο η φωτιά στην Πάρο, παρουσιάζοντας συνεχείς αναζωπυρώσεις.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του parianostypos, δύο πυροσβεστικά ελικόπτερα, μαζί με όλες τις επίγειες δυνάμεις της πυροσβεστικής που έχουν συγκεντρωθεί στο νησί, καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να θέσουν υπό έλεγχο την πύρινη λαίλαπα.
Η μεγάλη πολυμέτωπη φωτιά που ξέσπασε το πρωί της Κυριακής στην κεντρική Πάρο με κατεύθυνση προς το νότο, πλήττοντας θαμνώδεις εκτάσεις στην ευρύτερη περιοχή του Κώστου και των Λευκών, παραμένει ενεργή.
Παρά την τεράστια επιχείρηση κατάσβεσης που έχει στηθεί, η φωτιά το μεσημέρι της Δευτέρας αναζωπυρώθηκε, αυτή τη φορά στην περιοχή του Προδρόμου.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.