Πέμη Ζούνη: «Έχω μια δυσάρεστη πείρα. Άρα δεν θα πω τίποτα άλλο.»
Η ερώτηση που έκανε την Πέμη Ζούνη να αντιδράσει έντονα
«Πόσο καιρό είχαμε να θεατριστούμε. Δεν είχα δει αυτήν την παράσταση με την αγαπημένη Κατερίνα Διδασκάλου. Σχεδόν συμμαθήτρια στο Εθνικό Θέατρο, ήταν πιο μικρή μην την θάψω την γυναίκα. Είναι μια κουκλάρα έτσι κι αλλιώς και μια υπέροχη ηθοποιός.»
Στην συνέχεια ήρθε η ερώτηση που δεν περίμενε και προκάλεσε αμηχανία σε σχέση με το αν λέει την ηλικία της, με την Πέμη Ζούνη να απαντά: «Την λέω… πάντα. Προτείνω να μιλήσουμε για την παράσταση, όχι για το θέμα ηλικίας.
Έχω μια δυσάρεστη πείρα, όπου λέμε διάφορα αλλά δεν αναφέρεται τίποτα ποτέ για την παράσταση. Άρα δεν θα πω τίποτα άλλο.»
Δείτε το βίντεο
- Η Pantone κάνει μια εκπληκτική επιλογή για το χρώμα (μη χρώμα) της χρονιάς 2026 -«Η ιστορία από την αρχή»
- Σφυροκοπάει η κακοκαιρία Byron – Πού καταγράφονται τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
- O Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Βαλένθια και ψάχνει την 5η σερί νίκη του στη Euroleague
- Κωνσταντίνος Αργυρός: Τι λέει για τη γνωρίμια του με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
- Χίος: Διάσωση μητέρας και γιου από το φλεγόμενο σπίτι τους
- Νέλσον Μαντέλα: Ο ισόβιος αγώνας κατά του ρατσισμού
- Η δεύτερη… νιότη του Νάντο Ντε Κολό στη Βιλερμπάν (vids)
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στα Διαβατά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442