Καλεσμένη του Ιεροκλή Μιχαηλίδη βρέθηκε η Έλλη Στάη, τη νύχτα της Πέμπτης, στην εκπομπή «Δε Γκρανμάδερ» του OPEN. H γνωστή δημοσιογράφος και άνκοργουμαν αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν ξεκίνησε την παρουσίαση των κεντρικών δελτίων ειδήσεων και των ενημερωτικών εκπομπών.
Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, η Έλλη Στάη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στο ξεκίνημα μου στην τηλεόραση έτρεμα σαν το ψάρι. Γύρισα στο σπίτι το βράδυ και έκλαιγα, μιλάμε για κλάμα, γιατί δεν ήξερα που είμαι μέσα στο στούντιο αυτό. Τα είχα χαμένα. Πέρασαν αρκετά δύσκολα βράδια. Σιγά σιγά το συνήθισα».
«Χαρά υπήρξε αλλά ήταν σαν να με είχαν πετάξει μέσα στη θάλασσα και μάθαινα εκείνη την ώρα να κολυμπάω» πρόσθεσε με ειλικρίνεια η δημοφιλής δημοσιογράφος.
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Έλλη Στάη εξομολογήθηκε τη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη. «Έχω πάθει σοβαρή κατάθλιψη που οπωσδήποτε έπρεπε να πάρω αντικαταθλιπτικά. Όταν δεν το έχεις πάθει ποτέ και δεν το ξέρεις, δεν έχεις την εμπειρία, τρελαίνεσαι… Δεν ξέρεις τι είναι αυτό. Νομίζεις ότι έχεις όλες τις άλλες αρρώστιες εκτός από αυτό».
«Είναι οδυνηρό. Μέχρι που κάποιος σου λέει ότι έχεις αυτό και πρέπει να κάνεις αυτά. Το ξεπερνάς».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας