Δεν ξεκίνησε καλά στο τέταρτο σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον ημιτελικό του Ρολάν Γκαρός με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, με τον Γερμανό τενίστα να κάνει μπρέικ στο πρώτο γκέιμ.
Μετά το μπρέικ που δέχθηκε, ο Ελληνας τενίστας γύρισε στον πατέρα του και προπονητή του, Απόστολο και του είπε ότι ακολουθεί τις οδηγίες του, αλλά ο αντίπαλός του παρότι βρέθηκε πίσω με 2-0 σετ, έχει καταφέρει να επανέλθει στη διεκδίκηση της νίκης-πρόκρισης στον τελικό.
«Ακολουθώ τα πάντα που μου λες», είπε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Τσιτσιπάς.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.