Ανάρτηση για τα 80 χρόνια από το κατέβασμα της ναζιστικής σημαίας από την Ακρόπολη έκανε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.
«30/5/1941: Το κατέβασμα της ναζιστικής σημαίας από την Ακρόπολη, από τον Μανώλη Γλέζο – με τον οποίο είχα την τιμή να διατηρώ προσωπική γνωριμία – και τον Λάκη Σάντα» έγραψε στο Twitter ο υπουργός.
30/5/1941: Το κατέβασμα της ναζιστικής σημαίας από την Ακρόπολη, από τον Μανώλη Γλέζο – με τον οποίο είχα την τιμή να διατηρώ προσωπική γνωριμία – και τον Λάκη Σάντα. pic.twitter.com/DCn8fgg0Jq
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας