Δέντρα έχουν πέσει από τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν τις τελευταίες ώρες στη Θεσσαλονίκη.
Επέμβαση της Πυροσβεστικής
Η πυροσβεστική υπηρεσία έχει δεχτεί δύο κλήσεις για πτώση δέντρων από τον δυνατό αέρα.
Η σημειώθηκε επί της οδού Θεοτοκοπούλου, στην Ανω Πόλη.
Η δεύτερη, στην περιοχή Αλλατίνη. Και στα δύο συμβάντα επιχείρησε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής για τον τεμαχισμό και την απομάκρυνση των δέντρων από το οδόστρωμα.
Θα παραλειφθούν από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας