Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έκτακτο δελτίο καιρού με καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους - Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα

Έκτακτο δελτίο καιρού με καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους – Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα

Ισχυρές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν από σήμερα αργά το βράδυ στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από σήμερα Πέμπτη το βράδυ με κύρια χαρακτηριστικά τους θυελλώδεις δυτικούς βορειοδυτικούς ανέμους σχεδόν σε όλη τη χώρα και τις ισχυρές βροχές στη βορειοανατολική χώρα όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες που πιθανώς να συνοδεύονται πρόσκαιρα από χαλαζοπτώσεις.

Πιο αναλυτικά:

1. Ισχυρές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν από σήμερα αργά το βράδυ στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (21-05-2021) στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.

Τα έντονα φαινόμενα προβλέπεται να εξασθενήσουν την Παρασκευή, αρχικά στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και από το μεσημέρι στο βορειοανατολικό Αιγαίο.

2. Οι ενισχυμένοι δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι που ήδη πνέουν, θα ενταθούν και το βράδυ θα φτάσουν τα 8 μποφόρ στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Από τις απογευματινές ώρες της Παρασκευή  αναμένεται σταδιακή εξασθένηση, με εξαίρεση τα νοτιοανατολικά πελάγη.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του MEGA, Γιάννη Καλλιάνο, ο καιρός την Πέμπτη θα είναι καλός, με ήλιο και υψηλές θερμοκρασίες, που θα φτάνουν ακόμα και τους 29 βαθμούς Κελσίου.

Ωστόσο, την Παρασκευή έρχεται μια αλλαγή του σκηνικού, με βροχές, καταιγίδες και πιθανότητα για τοπικές χαλαζοπτώσεις στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το ΒΑ Αιγαίο.

«Την Παρασκευή θα έχουμε και μικρή πτώση της θερμοκρασίας που θα κυμανθεί στους 25-26 βαθμούς Κελσίου, καθώς θα επικρατήσουν βοριάδες, όμως το Σαββατοκύριακο θα είναι πάλι καλοκαιρινό, με θερμοκρασίες κοντά στους 30 βαθμούς Κελσίου, ενώ την Κυριακή σε ορισμένες περιοχές το θερμόμετρο θα φτάσει ακόμα και στους 33 βαθμούς Κελσίου» υπογράμμισε ο μετεωρολόγος.

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024