Οι Άγριες Μέλισσες οδεύουν προς το τέλος του δεύτερου κύκλου που καθήλωσε τους τηλεθεατές και το τελευταίο επεισόδιο θα είναι δραματικό.
Ένα από τα πρόσωπα που θα βρεθούν στο επίκεντρο της ιστορίας στα τελευταία επεισόδια, θα είναι και η Ανέτ.
Σύμφωνα με όσα γράφει για τις Άγριες Μέλισσες το περιοδικό Τηλεθεατής, η Δόμνα έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια για τον φόνο του πατέρα της.
Η Πηνελόπη δεν αντέχει άλλο να ζει στο Διαφάνι και αποφασίζει να φύγει για να γλιτώσει από την τοξική οικογένεια της. Ζητά, λοιπόν, τη βοήθεια της θείας της.
Η Ανέτ δέχεται με χαρά να τη βοηθήσει, γιατί θεωρεί κι εκείνη πως αυτή είναι η καλύτερη λύση για την ανιψιά της.
Η ίδια έχει ακόμη ένα τελευταίο χρέος, όμως, η μοίρα δεν θα την αφήσει να το εκπληρώσει. Ο Μελέτης θα βρεθεί πλέον μόνος και ανεξέλεγκτος…
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας