Survivor: Πρώην παίκτρια γέννησε και έχει κορμί «λαμπάδα»!
Πρώην παίκτρια του Survivor γέννησε πριν από ένα μήνα και έχει κορμί «λαμπάδα»
Πρώην παίκτρια του Survivor, eφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί πριν λίγο καιρό και έχει καταφέρει να επανέλθει στα κιλά της.
Έχασε τα παραπανίσια κιλά της εγκυμοσύνης και η φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πραγματικά εντυπωσιάζει.
Την γνωρίσαμε στον πρώτο κύκλο του Survivor, όπου και κατάφερε να ξεχωρίσει, εξασφαλίζοντας μάλιστα αρκετή δημοσιότητα.
Ακολούθησαν μεγάλες αλλαγές στη ζωής της, όπως ο γάμος και γέννηση του πρώτου της παιδιού!
View this post on Instagram
View this post on Instagram
Μέσα από το instagram της η ίδια μοιράζεται συχνά φωτογραφίες και στιγμές από την καθημερινότητά της.
Ο λόγος για την Ελισάβετ Δοβλιατίδου, το μοντέλο και πρώην παίκτρια του Survivor που έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και η ίδια είχε κάνει γνωστή την ευχάριστη είδηση της γέννησης του πρώτου της παιδιού δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου μέσα από το μαιευτήριο.
Κάτι που έκανε αντίστοιχα και ο σύζυγός της Αντώνης Γαλάτης ο οποίος όπως έχει αποκαλύψει η Ελισάβετ, ήταν ιδιαίτερα υποστηρικτικός κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Μάλιστα σε κάποια ανάρτησή της είχε γράψει για εκείνον:
«Διανύω κιόλας τον 9ο ευλογημένο μήνα της εγκυμοσύνης μου και μπορώ να πω πως νιώθω τρομερή ευεξία, μιας και με βοήθησε πολύ σε όλο αυτό το ταξίδι ο σύζυγος μου. Δεν στερήθηκα τίποτα από φαγητό, αλλά σίγουρα κράτησα ισορροπίες, και πάνω απ’ όλα υγιεινές διατροφικές συνήθειες.»
Να σημειώσουμε ότι λίγες μόλις μέρες πριν γεννήσει, η Ελισάβετ είχε πάρει μόνο επτά κιλά, και… κατάφερε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης της σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω το κορμί της είναι αψεγάδιαστο και τίποτα δεν μαρτυρά ότι πριν από λίγο διάστημα ήταν έγκυος…

- Συνέλαβαν τον γιο της Ελένης Παπαδοπούλου για τη δολοφονία στο Κολωνάκι – Την νάρκωσε και μετά την έκαψε
- Bloomberg: Διακοπές στην Ελλάδα; Όχι καλοκαίρι, ούτε Μύκονος και Σαντορίνη – Πού να πάτε
- Μυθικός Γιόκιτς ανήμερα των Χριστουγέννων: Έκανε την τρίτη καλύτερη επιθετική επίδοση στην ιστορία του NBA
- Εντείνονται οι βομβαρδισμοί στα σύνορα Ταϊλάνδης-Καμπότζης – Σε εξέλιξη συνομιλίες με τον Ρούμπιο
- The Lowdown – H νέα δραματική σειρά του Ίθαν Χοκ είναι ξεκαρδιστικά συγκινητική
- AI κάτσε λίγο στην άκρη… – Πότε πατάμε pause για να δουλέψει ο εγκέφαλος
- Παναγιώτα Διαμαντή: Ελληνίδα δασκάλα ανάμεσα στους 50 κορυφαίους εκπαιδευτικούς του κόσμου
- Ακραίες καταστάσεις στην Τουρκία: 29 ακόμη συλλήψεις στο πλαίσιο έρευνας για παράνομα στοιχήματα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Για φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/11/golden-visa-768x516-1-1-300x300.jpg)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)


























![Φόροι: Ποιες φορολογικές εκκρεμότητες λήγουν το 2025 [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ΧΡΗΜΑΤΑ-315x220.jpg)




































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442