Το περιστατικό έγινε στην Αχαΐα, όταν υπεύθυνη σούπερ μάρκετ κάλεσε την αστυνομία, καθώς αστυνομικός εκτός υπηρεσίας αρνιόταν να φορέσει τη μάσκα του ενώ ψώνιζε.
Οι αστυνομικοί έφθασαν στο κατάστημα και επέβαλλαν το προβλεπόμενο πρόστιμο στον αστυνομικό ο οποίος καλείται τώρα να πληρώσει για την επιμονή του να μην συμμορφωθεί στα προβλεπόμενα μέτρα για την μη διασπορά του κοροναϊού.
Να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news ο συγκεκριμένος αστυνομικός φέρεται να είχε προκαλέσει και πάλι προβλήματα, μη χρησιμοποιώντας μάσκα στη διάρκεια επισκέψεών του στο κατάστημα.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.