Παμλίδης: «Όλοι ζούμε για το ματς με τον Ολυμπιακό»
Μετά την ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα από τον Παναιτωλικό (0-1) ο Γιώργος Παμλίδης τόνισε ότι άπαντες στην ομάδα του έχουν το μυαλό τους στη ρεβάνς του ημιτελικού του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.
Ο Γιώργος Παμλίδης μίλησε μετά την ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα από τον Παναιτωλικό (0-1) και τόνισε πως άπαντες στην ομάδα του έχουν το μυαλό τους στη ρεβάνς του ημιτελικού του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Ο βασικότερος στόχος μας είναι το κύπελλο και ίσως το μυαλό μας βρίσκεται σε εκείνο το παιχνίδι. Η εικόνα μας στο σημερινό παιχνίδι δεν θα έχει καμία σχέση με εκείνο της Τετάρτης. Σήμερα παίζαμε με έναν αντίπαλο που το παιχνίδι έκρινε όλη του τη χρονιά. Δοκιμάσαμε νέα πράγματα.
Αξίζουν συγχαρητήρια στον Παναιτωλικό γιατί ήταν καλύτερος, ειδικότερα στο πρώτο μέρος. Όλοι μας ζούμε για το ματς με τον Ολυμπιακό. Είναι ένα έξτρα κίνητρο για εμάς για να γράψουμε τα ονόματα μας με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ΠΑΣ Γιάννινα. Θα κάνουμε το 101% για να τα καταφέρουμε».
Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Μιχάλη Γρηγορίου για τα επόμενα δύο χρόνια, ενώ ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στον μεγάλο του στόχο.
Ο Ζαν Μοντέρο είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στη Euroleague και στην Ιταλία ανάβουν… φωτιές για συμφωνία με τον Ολυμπιακό – Τι αναφέρουν στη γειτονική χώρα για τον κορυφαίο παίκτη της Βαλένθια.
Το ενδιαφέρον της Βίντζεβ Λοτζ για τον διεθνή Πολωνό επιθετικό και οι προϋποθέσεις επιστροφής – Ο ρόλος του Παναθηναϊκού και το παρελθόν με τη Λέγκια Βαρσοβίας