Κρούσματα κοροναϊού καταγράφονται στα Σημεία Υποδοχής Οπλιτών (ΣΥΠΟ), μεταξύ αυτών και στο Κέντρο Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου στη Λαμία.
Τα κρούσματα καταγράφονται στην κατάταξη της 2021 Β’ ΕΣΣΟ από 8 έως 11 Μαρτίου για όσους κατά το παρελθόν έτυχαν αναβολής κατάταξης για λόγους υγείας και κυρίως για στρατεύσιμους από 16 έως 19 Μαρτίου κλάσεως 2023 (γεννημένοι το 2002).
57 κρούσματα στο ΚΕΥΠ
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα LamiaReport.gr, στο ΚΕΥΠ το τελευταίο 3ημερο φέρεται να έχουν ανιχνευθεί 57 κρούσματα κοροναϊού. Πρόκειται για περιστατικά που διαχειρίζεται αποκλειστικά ο Ελληνικός Στρατός, χωρίς νοσηλείες εκτός στρατοπέδου ή στρατιωτικού νοσοκομείου.
Πρόκειται στη συντριπτική πλειοψηφία για περιστατικά ασυμπτωματικά ή στη χειρότερη περίπτωση ασθενών που περνούν ήπια τη νόσο, χωρίς επί του παρόντος να υπάρχουν περισσότερα στοιχεία.
Σημειώνεται πάντως ότι το υγειονομικό πρωτόκολλο του Στρατού περιγράφεται ως πιο αυστηρό. Στις οδηγίες του ΓΕΕΘΑ αναφέρεται ότι οι στρατεύσιμοι που ανιχνεύονται μετά την κατάταξη τους θετικοί, παραμένουν κανονικά σε προκαθορισμένο χώρο μέχρι την ίαση τους εντός του στρατοπέδου (εκτός αν είναι κάτι πιο σοβαρό).
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας